ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κλέλια Ρένεση: Βόλτα με την κόρη της στο Παγκράτι (φωτο)

Κλέλια Ρένεση: Βόλτα με την κόρη της στο Παγκράτι (φωτο)

Η Κλέλια Ρένεση διανύει μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της, μεγαλώνοντας την κόρη της, που ήρθε πριν λίγους μήνες στον κόσμο.

Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» για δεύτερη χρονιά, μίλησε πριν λίγες ημέρες στην Ελένη Μενεγάκη για την επαγγελματική της ζωή, ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη της, η οποία γεννήθηκε τον Μάιο.

Οπως είπε, θα συμμετάσχει σε ένα θεατρικό και θα ταξιδέψει στη Χιλή. Τότε, η Ελένη Μενεγάκη τι ρώτησε εάν θα ταξιδέψει με το μωρό και η Κλέλια Ρένεση απάντησε «όχι», προσθέτοντας ότι δεν ξέρει εάν θα αντέξει μακριά του.

Η Κλέλια Ρένεση, μετά τον ερχομό του μωρού της, απάντησε στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον παιδί της να είναι του Μανού Τσάο, ξεκαθαρίζοντας τι συμβαίνει. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε πρόσφατα από τον φωτογραφικό φακό σε βόλτα με την κόρη της.

Χαλαρή και ευδιάθετη βόλταρε με το καρότσι σε δρόμο του Παγκρατίου.

Η Κλέλια Ρένεση είχε συνεχώς την προσοχή της στην κόρη της και δείχνει να απολαμβάνει τον νέο της ρόλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.