ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι 9 διασημότητες που «πήραν» τα μυαλά τους αέρα λόγω της φήμης τους

Οι 9 διασημότητες που «πήραν» τα μυαλά τους αέρα λόγω της φήμης τους

Η φήμη και η τύχη είναι δύο πράγματα που επιθυμούν κατά βάθος οι περισσότεροι άνθρωποι, ωστόσο συχνά ξεχνάνε ότι οι διασημότητες που θαυμάζουν είναι άνθρωποι όπως και αυτοί, με την ζωή τους να μην είναι πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Ακολουθούνται συνεχώς από παπαράτσι, δεσμεύονται από χιλιάδες συμβόλαια και εισπράττουν περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορούν να χειριστούν, με αποτέλεσμα μερικές φορές να τρελαίνονται.

Ενώ μερικοί από αυτούς εμφανίζονται σε κάποιο διάσημο τηλεοπτικό σόου, όπως της Έλεν Ντι Τζένερις, και κάνουν ή λένε καμία παλαβομάρα, άλλοι πάλι χάνουν τελείως το μυαλό τους από την φήμη και την δόξα. Τούτου λεχθέντος, παρακάτω σας παρουσιάζουμε 8 διασημότητες που μας έκαναν να αναρωτιόμαστε για το πόσο υγιείς είναι πνευματικά.

  • Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Όλοι τον γνωρίζετε και όλοι έχετε δει τις ταινίες του, αυτό ωστόσο που μπορεί να μην γνωρίζετε για τον γνωστό ηθοποιό είναι ότι το 1996 συνελήφθη επειδή οδηγούσε πολύ γρήγορα στην Sunset Boulevard. Το πιο τρελό μέρος δεν είναι ότι ο ηθοποιός έτρεχε, αλλά ότι ήταν εντελώς γυμνός και έριχνε “φανταστικούς αρουραίους”. Εκείνη την εποχή έδινε μάχες για να απεξαρτηθεί από το αλκοοόλ και τα ναρκωτικά, καθώς είχε συληφθεί για κατοχή ηρωίνης, κοκαΐνης και ενός όπλου Magnum.

  • Τσάρλι Σιν

Δεν μας κάνει καμια εντύπωση που βρίσκεται στην λίστα μας, καθώς ο διαβόητος κύριος Τσάρλι Σιν βρισκόταν στα φώτα της δημοσιότητας όταν έπαθε τον πρώτο του νευρικό κλονισμό. Έχοντας περάσει πάνω από 30 χρόνια στο χώρο της σόουμπιζ, ο αστέρας της διάσημης τηλεοπτικής σειράς “Two and a Half Men”, άρχισε να συμπεριφέρεται ανάρμοστα στους συνεργάτες του, σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκαν να τον αντικαταστήσουν. Αυτό τον οδήγησε σε ακόμα πιο τρελό τρόπο ζωής, τον οποίο και πλήρωσε με άσχημο τρόπο.

Μέριλιν Μονρόε
Δεν υπάρχει άντρας που να μην γνωρίζει το σύμβολο του σεξ της δεκαετίας του ’50 που ακούσει στο όνομα Μέριλιν Μονρόε. Η Μέριλιν πέρασε άσχημη παιδική ηλικία, καθώς νοσηλέυτηκε για παρανοϊκή σχιζοφρένεια όταν ήταν οκτώ χρονών. Η ασθένεια της δεν γιατρεύτηκε και μάλιστα όταν έγινε διάσημη συνέχισε να έχει νευρικούς κλονισμούς, κυρίως στα γυρίσματα του “The Misfits” το 1960. Η ηθοποίός είχε δηλώσει πολλές φορές ότι άκουγε φωνές ακόμα και όταν έπαιρνε φάρμακα. Βρέθηκε νεκρή στις 5 Αυγούστου του 1962, στο σπίτι της στο προάστιο Μπρέντγουντ του Λος Άντζελες, με τον θάνατο της να αποδίδεται σε υπερβολική δόση υπνωτικών χαπιών.

  • Κρίστιαν Μπέιλ

Ο Κρίστιαν Μπέιλ είχε επίσης κάποια ψυχολογικά ζητήματα κατά την διάρκεια της καριέρας του. Τον Ιούλιο του 2008, ο ηθοποιός αποφάσισε να βάλει μερικούς ανθρώπους στη “θέση” τους, απελευθερώνοντας όλο τον θυμό του πάνω τους. Συγκεκριμένα, ο Μπέιλ άρχισε να φωνάζει σε ένα μέλος του πληρώματος, στα γυρίσματα της ταινίας “Terminator Salvation”. Η ενέργεια του αυτή ήταν κατακριτέα και ο ηθοποιός θεώρησε ότι έφταιγε η φήμη του που συμπεριφέθηκε έτσι ή τον ανάγκασε ο θυμός του. Τους επόμενους μήνες τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους, και η καριέρα του Μπέιλ δεν επηρεάστηκε από τα ζητήματα θυμού που είχε.

  • Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Το να τρελαθεί μια διάσημη έφηβη όταν λαμβάνει απότομα φήμη και δόξα, είναι ένα αρκετά συνήθες φαινόμενο στο Λος Άντζελες. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί και η τραγουδίστρια της Ποπ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία από εκεί που ήταν ένα χαριτωμένο κορίτσι με κοτσιδάκια, ξύρισε το κεφάλι της και άρχισε να συμπεριφέρεται παρανοϊκά. Η συμπεριφορά της πήρε μεγάλη δημοσιότητα και πολλοί θεώρησαν ότι η καριέρα της τελείωσε. Η ίδια συνεχίζει να παλεύει με τους δαίμονες της, και ο μάνατζέρ της ανέφερε πριν μήνες ότι μπορεί να μην ξαναεμφανιστεί πουθενά.

  • Ντέιβιντ Σαπέλ

Ο διάσημος stand up comedian Ντέιβιντ Σαπέλ ήταν ένας αρκετά συνηθισμένος τύπος πριν η φήμη του εκτοξευτεί κατακόρυφα. Μετά την υπογραφή ενός ενός τεράστιου συμβολαίου, το οποίο του εξασφάλιζε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ο Σαπέλ πήγε να δώσει μια παράσταση στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ. Στα μέσα της παράστασης, αποχώρησε από την σκηνή, πήρε ένα αεροπλάνο για Αφρική και εξαφανίστηκε για εβδομάδες. Η καριέρα του συνεχίστηκε μετά από αυτό γεγονός, αλλά η εξήγησή του για το τι συνέβη προκάλεσε πολλές εικασίες για την συμμετοχή μυστικών ομάδων, συμπεριλαμβανομένων των Illuminati.

  • Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ έχει απασχολήσει αρκετά, καθώς το “εγώ” του είναι τόσο μεγάλο, που ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης φαντασίας. Ενώ οι επιλογές του τρόπου ζωής του αμφισβητούνται συνεχώς, μια συγκεκριμένη πράξη του θα τον ακολουθεί μια ζωή – η ανάρμοστη συμπεριφορά του στα MTV Video Music Awards το 2009. Ενώ η Taylor Swift έδινε την ευχαριστήρια ομιλία της, ο ράπερ ανέβηκε στη σκηνή, άρπαξε το μικρόφωνο από τα χέρια της και έκανε τη στιγμή της δική του. Η φήμη σίγουρα τον βάρεσε κατακέφαλα, και νομίζει ότι η κάθε στιγμή πρέπει να είναι δική του.

  • Ράσελ Κρόου

Τον Ιούνιο του 2005 λέγεται ότι ο αστέρας του “Μονομάχου” έπαθε νευρικό κλονισμό, καθώς την ώρα που βρισκόταν σε ένα ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει στην σύζυγο του στην Αυστραλία. Έτσι ξήλωσε το τηλέφωνο, κατέβηκε στη ρεσεψιόν και το έριξε στο κεφάλι ενός υπαλλήλου του ξενοδοχείου! Ο Κρόου συνελλήφθη και αργότερα ζήτησε συγγνώμη σε μια εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν. Βέβαια δεν την σκαπούλαρε έτσι, καθώς αναγκάστηκε να πληρώσει 100.000 δολάρια στον υπάλληλο.

  • Μάρτιν Λόρενς
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάιο του 1996, ο αστέρας της ταινίας “Bad Boys”, Μάρτιν Λόρενς, έπαθε έναν σοβαρό νευρικό κλονισμό. Τρελαμένος με το γεγονός ότι τα μέσα είχαν εξουσία πάνω του, άρχισε να περπατάει στους δρόμους του Λος Άντζελες με ένα γεμάτο όπλο, φωνάζοντας “Πολεμήστε την εξουσίας!” στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Σύμφωνα με επίσημα δημοσιεύματα, η κατάρρευση του αυτή οφειλόταν στην χρήση ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.