ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Παντρεύτηκαν Τριαντάφυλλος Παντελίδης και Πωλίνα Φιλίππου (φώτο)

Παντρεύτηκαν Τριαντάφυλλος Παντελίδης και Πωλίνα Φιλίππου (φώτο)

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη Τριαντάφυλλος και η Πωλίνα Φιλίππου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάπτισε την κόρη τους (ένα χρόνο πριν είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί), σήμερα το απόγευμα.

Η νύφη, Πωλίνα Φιλίππου, την οποία είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν μικρούλα ακόμη, έπαιζε στο Καφέ της Χαράς, έλαμπε από ευτυχία στο πλάι του γαμπρού, στο γάμο τους που έγινε σε κτήμα δεξιώσεων στην Αττική.
Εκεί, βαθιά συγκινημένοι και οι γονείς του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, οι οποίοι δάκρυσαν στον πρώτο χορό του ζευγαριού υπό τους ήχους τραγουδιού του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη.

Η νύφη είχε αρχίσει από νωρίς να ποστάρει φωτογραφίες της στο Instagram. Από την προετοιμασία της, ιδιαίτερα σέξι αλλά και από το γάμο.

Με τα… κιλά το ρύζι στο γάμο του αδελφού του Παντελή Παντελίδη
Αμέσως στα social media ανέβηκαν φωτό από το γάμο της Πωλίνας Φιλίππου και του αδελφού του Παντελή Παντελίδη Τριαντάφυλλου.

Και βιντεάκια από τη στιγμή που… λούζουν τον γαμπρό με ρύζι!

Από τη διακόσμηση του τραπεζιού ξεχώρισαν τα καρτελάκια στα τραπέζια με τις καρδιές στις οποίες αναγράφονταν οι τίτλοι τραγουδιών του Παντελή Παντελίδη.


Ενδεχομένως να ήταν οι μπομπονιέρες από την βάπτιση της μικρούλας τους, η οποία πήρε το όνομα της μητέρας του Παντελή και του Τριαντάφυλλου Παντελίδη, Αθηνά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νύφη, Πωλίνα Φιλίππου έλαμπε από ευτυχία και κατάφερε να είναι απλή και σέξι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.