ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Από θαύμα ζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί – Έπεσε με το αμάξι του πάνω στις προστατευτικές μπάρες (φώτο)

Από θαύμα ζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί – Έπεσε με το αμάξι του πάνω στις προστατευτικές μπάρες (φώτο)

Σοβαρό τροχαίο είχε το βράδυ του Σαββάτου (12.10.2019) ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός και επιχειρηματίας, Ατζούν Ιλιτζαλί (Acun Ilicali), ο οποίος έγινε πολύ γνωστός στην χώρα μας, λόγω του «Survivor», έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, το τροχαίο προκλήθηκε λόγω προβλήματος στο πίσω λάστιχο του οχήματος. Μάλιστα, αναφέρουν ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο Ατζούν Ιλιτζαλί σώθηκε από θαύμα!
https://twitter.com/LiberteFener/status/1183281576039374849

Εικόνες που δημοσιεύθηκαν, δείχνουν το πολυτελές αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/12numaraorg/status/1183155023024402438
Acun Ilicali: Το μήνυμα μετά το τροχαίο
Λίγο μετά το τροχαίο, ο Acun Ilicali έκανε ανάρτηση στα social media, που ανέφερε: «Δυστυχώς, είχα ένα τροχαίο ατύχημα. Η κατάσταση της υγείας μου είναι πολύ καλή. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και την αγάπη σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.