ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελένη Γερασιμίδου: «Είναι σαδισμός και μαζοχισμός μαζί στο GNTM να βάζουν φίδια στο βρακί τους – Είναι αισχρό» (βίντεο)

Ελένη Γερασιμίδου: «Είναι σαδισμός και μαζοχισμός μαζί στο GNTM να βάζουν φίδια στο βρακί τους – Είναι αισχρό» (βίντεο)

Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και στο GNTM κάνοντας λόγο για αισχρό αποτέλεσμα.

«Τα top models στην Ελλάδα είναι σαν τους ηθοποιούς που αποκαλούν σταρ. Δεν υπάρχει αυτό, είναι αστείο. Εκτός και αν καταφέρουν να τις κάνουν εξαγωγή στο Παρίσι» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η ηθοποιός, δήλωσε: «Αν καταφέρει κανένα από αυτά τα κοριτσάκια, τα τόσο βολικά, που περπατάνε πάνω στον τοίχο σαν αράχνες, που βάζουν φίδια μέσα στο βρακί τους, που βγαίνουν ξεβράκωτες στο κέντρο της Αθήνας και τα βρέχουν. Αυτό είναι σαδισμός και μαζοχισμός μαζί. Τι θα βγάλουν από αυτό το πράγμα;»

«Είναι γελοίο… Είναι αισχρό… Είναι εξωφρενικό πραγματικά» κατέληξε η Ελένη Γερασιμίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.