Η αποκάλυψη του Μανούσου Μανουσάκη για τον Απόστολο Γκλέτσο: «Αρνήθηκε ρόλο για να μην τον πουν κερατά» (βίντεο)

Η αποκάλυψη του Μανούσου Μανουσάκη για τον Απόστολο Γκλέτσο: «Αρνήθηκε ρόλο για να μην τον πουν κερατά» (βίντεο)

Ο Μανούσος Μανουσάκης εξιστορεί μια απίστευτη ιστορία από τα παλιά, σχετικά με μια πρόταση για ρόλο στον Απόστολο Γκλέτσο.

Ο σκηνοθέτης της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», που σημειώνει τρελά νούμερα τηλεθέασης από την τηλεόραση του OPEN, μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, ο Μανούσος Μανουσάκης κλήθηκε να αποκαλύψει αν έχει ποτέ ακούσει “όχι” από ηθοποιό στον οποίο πρότεινε δουλειά. Και εκεί προέκυψε η ιστορία με τον Απόστολο Γκλέτσο.

Το πιο χαριτωμένο όχι στον Μανουσάκη από τον Απόστολο Γκλέτσο

«Το πιο χαριτωμένο “όχι” που έχω ακούσει είναι από τον Απόστολο Γκλέτσο. Τον κάλεσα να παίξει σε μια σειρά, της οποίας το όνομα δεν θα πω, όπου τον ήρωα τον απατούσε η γυναίκα του» σημειώνει ο Μανούσος Μανουσάκης, ο οποίος είχε σημειώσει μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του τηλεοπτικά με τον Απόστολο Γκλέτσο, του «Ψιθύρους Καρδιάς».

Βίντεο: Ο Μανουσάκης αποκαλύπτει γιατί αρνήθηκε ρόλο ο Γκλέτσος

«Παίρνει το σενάριο, διαβάζει τα τρία πρώτα επεισόδια και με παίρνει τηλέφωνο την άλλη μέρα και μου λέει “έρχομαι στο γραφείο σου γιατί πρέπει να σου μιλήσω» συμπλήρωσε για εκείνο το περιστατικό με τον Απόστολο Γκλέτσο, ο Μανούσος Μανουσάκης.

«Ήρθε και μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει και ότι “αν θες να τελειώσει η σειρά, μη μου δώσεις αυτό το ρόλο σε παρακαλώ. Έτσι και μου αρέσει λίγο η κοπέλα που θα διαλέξεις, έτσι και είναι λίγο νόστιμος αυτός με τον οποίο με απατάει, θα τον πλακώσω στο ξύλο. Ο πρώτος στο δρόμο που θα με πει κερατά, θα τον δείρω. Δεν θα τελειώσει η σειρά, μη μου δίνεις το ρόλο”» συνέχισε ο σκηνοθέτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.