Σάρωσε στα Pοrnhub Awards 2019 η Bella Thorne… Πήρε το πρώτο της βραβείο! (φωτο)

Σάρωσε στα Pοrnhub Awards 2019 η Bella Thorne… Πήρε το πρώτο της βραβείο! (φωτο)

Tελικά φαίνεται πως της έκανε καλό η αλλαγή καριέρας. Η 22χρονη πρώην πρωταγωνίστρια των ταινιών της Disney κατέκτησε το βραβείο για το καλύτερο σκηνοθετικό ντεμπούτο.

Με το… δεξί φαίνεται πως κάνει το ντεμπούτο της στην ερωτική βιομηχανία, η Bella Thorne.

Η πρώην πλέον πρωταγωνίστρια των ταινιών της Disney που πλέον σκηνοθετεί ταινίες πορνό, είδε το πρώτο της δημιούργημα να βραβεύεται στα PornHub Awards 2019.

Το μικρού μήκους κλιπ «Her & Him» που περιγράφεται από το νούμερο ένα site σεξουαλικού περιεχομένου ως: «μία νεωτεριστική, σεξουαλικά ρητή απεικόνιση του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, των δύο ερωτευμένων που έχουν μία αχαλίνοτη σεξουαλική επιθυμία ο ένας για τον άλλον», κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο σκηνοθετικό ντεμπούτο της χρονιάς.

Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, αρχικά ήθελε να φτιάξει μια χριστουγεννιάτικη ταινία τρόμου, αλλά τελικά της προέκυψε πορνό.


https://www.instagram.com/p/B3jtVGiltY6
Δείτε τους νικητές των βραβείων σε όλες τις κατηγορίες, στο παρακάτω video…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.