ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βγήκε» από τα ρούχα του ο Α.Μπράτης: Δεν ακούς τίποτα, νομίζεις ότι είσαι κάτι ιδιαίτερο;» (βίντεο)

«Βγήκε» από τα ρούχα του ο Α.Μπράτης: Δεν ακούς τίποτα, νομίζεις ότι είσαι κάτι ιδιαίτερο;» (βίντεο)

«Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι»

Έξαλλος έγινε ο Άγγελος Μπράτης με την Άννα Χατζή. Ο γνωστός σχεδιαστής, την ώρα που οι κριτές έπρεπε να σχολιάσουν τη φωτογραφία της διαγωνιζόμενης, εξερράγη με τη στάση της και με τις απαντήσεις της.

«Θες να σε κρίνουμε με επιείκεια επειδή δεν ήσουν καλά ή θες να κρίνουμε απλά τη φωτογραφία σου; Εγώ ήμουν εκεί, κάποια στιγμή σου φώναζα κιόλας», είπε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Εσύ να φωνάξεις, φαντάσου! Δεν φωνάζει ποτέ», είπε η Βίκυ Καγιά και η Άννα Χατζή απάντησε: «Εντάξει, όλα σε μένα θα συμβούν, είναι γεγονός αυτό».

Η απάντησή της εξόργισε τον Άγγελο Μπράτη, ο οποίος της είπε: «Σωστά, σε σένα θα συμβούν. Εσύ δεν είσαι εδώ; Αν δεν θες να είσαι εδώ, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι. Ποιος σου είπε αρνητικά σχόλια στη φωτογράφιση; Σου είπα εγώ αρνητικά; Σου είπα να σκεφτείς το ρούχο. Θα σου φωνάξω πάλι τώρα. Δεν ακούς, δεν ακούς τίποτα.

Ούτε το φωτογράφο άκουγες, ούτε εμένα άκουγες που είχα αναγκαστεί να φωνάζω για να με ακούς, λες κι εγώ είμαι εκεί διακοσμητικά και καθόμουν κάτω από τη ζέστη. Και ήσουν μόνο εσύ να υποφέρεις και ο φωτογράφος δεν υπέφερε. Αυτός που ήταν έξι ώρες και φωτογράφιζε, τον σκέφτηκες ή νομίζεις ότι εσύ είσαι κάτι ιδιαίτερο;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.