ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Άγριες Μέλισσες»: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας στα χέρια γνωστού ηθοποιού (φωτο)

«Άγριες Μέλισσες»: Η πρώτη ανάρτηση της Ασημίνας στα χέρια γνωστού ηθοποιού (φωτο)

Η Ασημίνα από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Ελλη Τρίγγου, έχει γίνει μία από τις αγαπημένες πρωταγωνίστριες του κοινού.

Η επιτυχία της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έκανε τους τηλεθεατές να ψάχνουν να βρουν πληροφορίες για τους ήρωες που μπαίνουν σχεδόν καθημερινά στο σπίτι τους. Η Ελλη Τρίγγου είναι μία από αυτές. Η ηθοποιός έχει χαράξει τη δική της πορεία στον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η φωτογραφία της Ασημίνας των «Άγριων Μελισσών» με τον Άρη Σερβετάλη

Η ηθοποιός, φέτος εκτός από τις «Αγριες Μέλισσες», πρωταγωνιστεί στον «Ρινόκερο» του Ιονέσκο που ανεβαίνει από τον Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Κιβωτός, δίπλα στον Άρη Σερβετάλη. Στη φωτογραφία που ανέβασε, μετά από περίπου ένα μήνα απουσίας από το κοινωνικό δίκτυο, η Έλλη Τρίγγου βρίσκεται στην αγκαλιά του συμπρωταγωνιστή της.

https://www.instagram.com/p/B3r5FS9A9W6/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.