Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν κάνουν πια παρέα; – Όλο το παρασκήνιο

Έλλη Κοκκίνου – Σίσσυ Χρηστίδου: Γιατί δεν κάνουν πια παρέα; – Όλο το παρασκήνιο

Ήταν αχώριστες, όμως σήμερα δεν λένε «Καλημέρα»! Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου και την Σίσσυ Χρηστίδου, που μετά από 10 χρόνια έγιναν δύο ξένες. Οι δύο γυναίκες φαίνεται πως έχουν κόψει κάθε επαφή εδώ και αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, πληροφορίες από άτομα που βρίσκονται κοντά στις δύο γυναίκες αναφέρουν πως συνέβη κάτι πολύ σοβαρό ανάμεσά τους. Κάτι που ήταν πολύ προσωπικό και αφορούσε στη μεταξύ τους σχέση και επικοινωνία. Όμως, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, το μαχαίρι ήταν απότομο και δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Μάλιστα, και ο Θοδωρής Μαραντίνης έκανε unfollow την Έλλη Κοκκίνου, θέλοντας να δείξει πως στηρίζει την Σίσσυ Χρηστίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την άλλη, σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο Παύλος Σταματόπουλος, που είναι κουμπάρος και με τις δύο. Ο δημοσιογράφος και η τραγουδίστρια γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η πρώτη τους επαφή έγινε πριν η Έλλη γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Όσο για την παρουσιάστρια, γνωρίστηκαν καθώς έμεναν σε διπλανά σπίτια. Η θέση του είναι δύσκολη. Ωστόσο, η Έλλη Κοκκίνου σταμάτησε να τον ακολουθεί στο Instagram, δημιουργώντας μεγάλα ερωτήματα για το αν τελείωσε και αυτή η σχέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.