ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζένη Διαγούπη: «Έχω κεράσει ποτό σε άντρα που μου άρεσε σε μπαρ και κρασί και σφηνάκι» (βίντεο)

Τζένη Διαγούπη: «Έχω κεράσει ποτό σε άντρα που μου άρεσε σε μπαρ και κρασί και σφηνάκι» (βίντεο)

Η Τζένη Διαγούπη βρέθηκε στον καναπέ του Έλα Χαμογέλα το πρωί του Σαββάτου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για πολλά με την παρέα της εκπομπής. Μια εξομολόγησή της, όμως, ήταν αυτή που προκάλεσε μια ευχάριστη αναστάτωση στον καναπέ…

«Έχω κεράσει ποτό σε άντρα μου άρεσε σε μπαρ και κρασί και σφηνάκι! Τα έχω κεράσει στον ίδιο άντρα και τα τρία, ναι. Και φαγητό έχω κεράσει, του έχω στείλει ένα πανκέικ δώρο, το έφαγε. Εντάξει, δεν φτάσαμε στον γάμο, αλλά κάτι έγινε», ανέφερε γελώντας η Τζένη Διαγούπη.

Η Τζένη Διαγούπη αποκάλυψε και την ηλικία της, είναι 45 ετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.