Η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της (φωτό)

Η εξομολόγηση της Νένας Χρονοπούλου 12 χρόνια μετά τη δολοφονία του συζύγου της (φωτό)

Σαν σήμερα πριν 12 χρόνια, ανήμερα της γιορτής του, δολοφονήθηκε ο Γεράσιμος Μαυράκης, ο σύζυγος της ηθοποιού Νένας Χρονοπούλου και πατέρας του γιου της Χρήστου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και η Νένα έμεινε έγκυος. 3,5 Χρόνια μετά τη γέννησή του Χρήστου, ο σύζυγος της ηθοποιού δολοφονείται.

Η Νένα μπορεί να απολαμβάνει μία όμορφη ζωή δίπλα στον Τάσο Μητρόπουλο, όμως δεν ξεχνά ποτέ εκείνη τη μέρα, τη μέρα της δολοφονίας του Γεράσιμου Μαυράκη και έτσι έγραψε το εξής μήνυμα:

«Σαν χθες βράδυ, ξημερώματα γιορτής…
Πέρασαν 12 χρόνια από την τελευταία τους φωτογραφία μαζί…Χρηστάκος και Γεράσιμος.

Σαν σήμερα, ημέρα της γιορτής του λοιπόν, ημέρα της γιορτής που δεν ξαναγιορτάσαμε ποτέ, ημέρα που μας σημάδεψε για πάντα, κάθε μέρα μας, γιατί όσοι είναι κοντά μας γνωρίζουν, πως κανένας μας δεν ξέχασε και ούτε πρόκειται να ξεχάσει.

Μιλάμε για σένα λες και είσαι ανάμεσά μας και απλά δε σε βλέπουμε, όμως ξέρουμε πως μας βλέπεις εσύ, μη ρωτήσεις πως, έτσι γίνεται συνήθως όταν δε θέλεις να δεχτείς την πραγματικότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλή αντάμωση, γιατί κάθε ημέρα που περνάει μας πάει κοντύτερα σ’ αυτούς που είναι πια στην αλήθεια, και όπως και να το δεις, είναι μία παρηγοριά.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.