Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου: «Στο ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” έγιναν όλα μπροστά μου – Ξεκίνησαν από…» (βίντεο)

Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου: «Στο ”Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” έγιναν όλα μπροστά μου – Ξεκίνησαν από…» (βίντεο)

Την Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου συνάντησε η φωλιά των Κου Κου και η ηθοποιός πήρε θέση για το «κόψιμο» πριν καν βγει στον αέρα της σειράς Room Service Πλιζ.

«Συμβαίνουν πράγματα που για μένα δεν έχουν προηγούμενο, δεν έχουν κάποια λογική. Το συμπέρασμα που βγαίνει για ακόμα μια φορά, είναι ότι δυστυχώς, ενώ βρισκόμαστε στο 2019, η λογική έχει μείνει 30 χρόνια πίσω. Είναι μπακαλίστικη. Τα γυρίσματα είχαν σταματήσει πολλές φορές, τουλάχιστον τρεις θυμάμαι. Αν και ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο κι επειδή πάντα έχει μια εμπλοκή, πίστεψέ με θεωρώ πως είναι η πρώτη φορά που δεν φταίει», τόνισε η Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου.

Η ηθοποιός έκανε και μια αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση. Γιατί κόπηκε το Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή; «Είχα πάει εκείνη τη μέρα στο γύρισμα και έγιναν όλα μπροστά στα μάτια μου! Ξεκίνησε ένα «μπαμ» από το μακιγιάζ με μία συνάδελφο, αυτό μεταφέρθηκε κάτω στο πλατό, από το πλατό έφτασε στα γραφεία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.