ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Η Soula Glamorous «δίκασε»: Την «είπε» σε μάνα παίκτριας του GNTM (φώτο)

Η Soula Glamorous «δίκασε»: Την «είπε» σε μάνα παίκτριας του GNTM (φώτο)

Για ακόμη ένα επεισόδιο το GNTM, σχολιάστηκε από πληθώρα «ιντερνετικών celebrities», ανάμεσά τους και η Soula Glamorous. η οποία σχολίασε με το δικό της καυστικό τρόπο τις δοκιμασίες αλλά και τα κορίτσια.

Βέβαια, κάποιος δεν χάρηκε και ιδιαίτερα με τα σχόλια της προσωπικότητας του Instagram και δεν δίστασε να της το πει.

Πιο συγκεκριμένα, εχθές το βράδυ η Soula δέχτηκε μήνυμα από τη μητέρα της Μαρτίνας, η οποία την κατηγόρησε ότι με τις αναρτήσεις της ξεφτιλίζει την κόρη της… Φυσικά η Soula Glamorous δεν θα μπορούσε να μην της απαντήσει!

«Είμαι η μητέρα της Μαρτίνας και νομίζω αρκετά έχεις ξεφτιλίσει την κόρη μου. Soula Glamorous το λεξιλόγιο που έχεις για τη Μαρτίνα χορεις να τη ξέρεις είναι απαράδεκτος τι περνάει αυτή τη στιγμή η κόρη μου ξέρω μόνο εγώ. Αν θα πάθει κάτι η κόρη μου θα υπάρχουν συνέπειες» ήταν το μήνυμα που έστειλε, με την Soula να σχολιάζει τα ορθογραφικά.

«Συγγνώμη κυρία μου ότι η κόρη σας πήγε σε ένα τηλεοπτικό show/reality με μεγάλη προβολή και τηλεθέαση, έτοιμη να κριθεί από μία επιτροπή από τα κορίτσια και τον κόσμο δεν είναι πιο ξεφτιλισμένο από ένα profile στο Instagram σαν το δικό μου (που όποιος θέλει το ακολουθεί δεν είναι τηλεόραση). Για τυχών συνέπειες λοιπόν πρώτα είναι σε εσάς που με τη συγκατάθεσή σας είναι εκεί και στην ίδια και όχι σε εμένα», ήταν η απάντηση της viral προσωπικότητας του Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.