Τα ονόματα των celebrities που λατρεύουν να χρησιμοποιούν για δόλωμα οι χάκερς (βίντεο)

Τα ονόματα των celebrities που λατρεύουν να χρησιμοποιούν για δόλωμα οι χάκερς (βίντεο)

H ετήσια μελέτη της εταιρεία λογισμικού ασφαλείας McAfee αποκάλυψε τα ποιο επικίνδυνα ονόματα ηθοποιών και celebrities που μπορεί κάποιος να ψάξει στο google.

Σύμφωνα με την εταιρία τα συγκεκριμένα ονόματα παράγουν τα περισσότερα αποτελέσματα, σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αναζήτηση στο google, που συνδέονται με κακόβουλους ιστότοπους και κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να κάνει ζημιά στον υπολογιστή σας και να σας κλέψουν προσωπικά στοιχεία.

Πρώτο στην λίστα είναι το όνομα της Αμερικανίδας ηθοποιού Alexis Bledel που έγινε ιδιαίτερα γνωστή από την πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Gilmore Girls και το The Handmaid’s Tale ενώ στις υπόλοιπές θέσεις στην πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι εξής:

James Corden, Βρετανός κωμικός ηθοποιός και ο οικοδεσπότης του Late Late NightShow

Sophie Turner, γνωστή από το ρόλο της ως Sansa Stark στο Game of Thrones

Anna Kendrick, κωμική ηθοποιός με συμμετοχή σε δεκάδες πετυχημένες ταινίες

Lupita Nyong’o, ηθοποιός γνωστή για το 12 years or slave και Black Panther

Επιπλέον στην δεκάδα υπάρχουν τα ονόματα των Nicki Minaj, Jimmy Fallon, Jackie Chan, Lil Wayne και Tessa Thompson.

“Οι καταναλωτές ίσως να μην έχουν πλήρη επίγνωση ότι οι έρευνες που διεξάγουν στο google μπορεί να τους θέσουν σε κίνδυνο χωρίς να καταλάβουν τις επιζήμιες συνέπειες που μπορεί να προκύψουν”, δήλωσε ο Gary Davis, επικεφαλής ασφάλειας καταναλωτών της McAfee συμπληρώνοντας ότι “Οι εγκληματίες χρησιμοποιούν παραπλανητικές ιστοσελίδες για να εξαπατήσουν τους ανυποψίαστους καταναλωτές και να αποκτήσουν πρόσβαση στους υπολογιστές τους. Είναι σημαντικό οι καταναλωτές να μάθουν να προστατεύουν την ψηφιακή ζωή τους και να είναι υποψιασμένοι πριν κάνουν κλικ σε ύποπτους συνδέσμους ή κατεβάσουν κακόβουλο περιεχόμενο”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.