ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

«Άγριες Μέλισσες»: Δημόσια εμφάνιση του «Ταξίαρχου» με τη σύζυγό του (φωτο)

«Άγριες Μέλισσες»: Δημόσια εμφάνιση του «Ταξίαρχου» με τη σύζυγό του (φωτο)

Σπάνια βραδινή έξοδο με τη σύζυγό του, πραγματοποίησε χθες το βράδυ ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Αγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όποιος θέλει να χωρίσει ας σηκώσει το χέρι του», το οποίο υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Στο έργο πρωταγωνιστεί η Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Σπύρος Μπιμπίλας, Γιώργος Καπουτζίδης, Παύλος Ορκόπουλος

Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες, κρατά χαμηλούς τόνους σχετικά με την προσωπική του ζωή και κάνει σπάνια κοσμικές εμφανίσεις. Φέτος, έχει τον ρόλο του Ταξίαρχου Νέστορα Αγραφιώτη στις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Παύλος Ορκόπουλος στη σειρά «Αγριες Μέλισσες»

Ο ρόλος του αρχικά είχε δοθεί στον Γιάννη Φέρτη, ο οποίος τελικά αποχώρησε από το καστ των «Αγριων Μελισσών», καθώς όπως υποστήριξε, οι απαιτήσεις των γυρισμάτων, σε συνδυασμό με τις θεατρικές του υποχρεώσεις, δεν θα του επέτρεπαν να ανταποκριθεί όπως θα έπρεπε στον ρόλο του.

Ο Παύλος Ορκόπουλος με τη σύζυγό του, Νίκη Χατζίδου

Ο δημοφιλής ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός και καθιερώθηκε από τον τηλεοπτικό ρόλο του Λουκά στην τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα». Η καριέρα του εκτοξεύτηκε μέσα από τον ρόλο του Θωμά Βουλινού στην σειρά «Στο παρά 5». Ακολούθησαν ρόλοι στις σειρές «Η Πολυκατοικία», «Η Οικογένεια Βλάπτει» και «Το σπίτι της Έμμας». Επίσης, υποδύθηκε τον Μενέλαο Τριανταφύλλου στην οικογενειακή κωμωδία του Alpha TV «Το σόι σου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.