ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Ο Άρτσι μπουσουλάει και έχει βγάλει τα πρώτα του δοντάκια (βίντεο)

Meghan Markle – Πρίγκιπας Harry: Ο Άρτσι μπουσουλάει και έχει βγάλει τα πρώτα του δοντάκια (βίντεο)

Μέχρι σήμερα είχαμε μάθει ότι ο γιος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle έχει κόκκινα μαλλιά, όπως άλλωστε και ο μπαμπάς του.

Ο 6 μηνών Arhie έχει μάλιστα αρχίσει να μπουσουλάει και έχει βγάλει ήδη βγάλει τα δύο πρώτα του δοντάκια. Αυτές τις πληροφορίες αποκάλυψε η μαμά του κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στις οικογένειας των στρατιωτικών, στο Windsor.

Η δούκισσα του Σάσαξ μίλησε για το γιο της σε μία από τις μητέρες που συνάντησε στην εκδήλωση στην οποία συνόδευσε τον σύζυγό της. “Η κόρη μου η Aeris είναι στην ηλικία του Archie και μιλήσαμε για τον απογαλακτησμό και το ξεκίνημα των παιδιών στο μπουσούλισμα. Είναι μία φυσιολογική μαμά και ήταν σαν να μιλάω σε μια φίλη” δήλωσε η Amy Thompson.

Στο βίντεο που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στο instagram διακρίνεται η Maghan Margle να συγχαίρει ένα κοριτσάκι για τα δοντάκια του και να της εξηγεί ότι και ο γιος της έχει βγάλει τα πρώτα δύο κάτω δοντάκια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B4jvO9MlvqG

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.