ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει: «Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα» (βίντεο)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποκαλύπτει: «Έχω κάνει πολλά για την επιβίωση που δεν θα ήθελα» (βίντεο)

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου μαζί με την αγαπημένη του κόρη, Άννα μίλησαν στην κάμερα του Happy Day και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν τη φετινή χρονιά στην παράσταση, «Η Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» στο θέατρο Βέμπο.

«Έχω παίξει πάρα πολλά πράγματα που έπρεπε να τα κάνω για την επιβίωση και την παρουσία μου, ενώ δεν θα ήθελα να τα κάνω» παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

«Η κόρη μου συνταυτίστηκε με όλη την ομάδα των παιδιών και για αυτό, σαν πατέρας και ηθοποιός, δεν μπορώ να την ξεχωρίσω από τους υπόλοιπους» σχολίασε, όσον αφορά την παρουσία της κόρης του στη σκηνή, ο Γιώργος Κωνσταντινου. «Ποτέ δεν είπα πάρτε το παιδί μου στο θέατρο. Άντε και την πήραν, αν ο κόσμος την απορρίψει;» συμπλήρωσε.

Η νεαρή ηθοποιός, Άννα Κωνσταντίνου πρόσθεσε με τη σειρά της. «Δεν έχω καθόλου άγχος επειδή είναι ο πατέρας μου στην παράσταση».

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω την δουλειά μου σωστά, να ακολουθώ τις οδηγίες που μου δίνονται, να προχωρήσω και να δείξω τις ικανότητες μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πάνω στη σκηνή ο πατέρας μου είναι ένας ηθοποιός οπότε σίγουρα μαθαίνω από εκείνον. Είναι ένα μεγάλο μάθημα» κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.