ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Βαγγέλη Κονιτόπουλος: «Παλεύει» να σώσει από πλειστηριασμό το «ανάκτορo» των Κ. Πατησίων

Βαγγέλη Κονιτόπουλος: «Παλεύει» να σώσει από πλειστηριασμό το «ανάκτορo» των Κ. Πατησίων

Μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του περνάει ο «άρχοντας» του νησιώτικου Βαγγέλης Κονιτόπουλος καθώς κινδυνεύει να χάσει το ανάκτορο των 2.000 τ.μ. που δημιούργησε το 2009 στα Κάτω Πατήσια, επί της οδού Καυταντζόγλου.

Πρόκειται για τον πολυχώρο Γαλάζιο, ένα πενταώροφο κτίριο, με υπόγειο πάρκινγκ τριών επιπέδων, το οποίο θα βγει στο… σφυρί σε περίπου τρεις μήνες.

Το κτίριο ανήκει κατά πλήρη κυριότητα στην ομόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία Ε. ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ – Ι. ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ Ο.Ε. και στις 22 Ιανουαρίου 2020, έχει προγραμματιστεί πλειστηριασμός από τράπεζα, με τιμή εκκίνησης τα 1.462.000 ευρώ. Το ακίνητο έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο 914 τ.μ και οι όροφοί του καταλαμβάνουν συνολικά 1.997 τ.μ.

Στον χώρο αυτόν ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος είχε δημιουργήσει τρεις μουσικές σκηνές, με σκοπό να αξιοποιούνται για χορούς και συνεστιάσεις. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό θεωρούνταν το roof garden του κτιρίου, απ’ όπου οι θαμώνες είχαν θέα στο «πιάτο» όλη την Αθήνα. Σε ό,τι αφορά τα βάρη του ακινήτου, αυτά καταγράφονται στην Ιστοσελίδα Δημοσιεύσεων Πλειστηριασμών και αγγίζουν τα 2.000.000 ευρώ.

Ο πολυχώρος, όπου γίνονταν κάποτε μεγάλα γλέντια, με τον ίδιο τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο και άλλα μέλη της διάσημης φαμίλιας του να πρωτοστατούν σε αυτά, παρέμεινε κλειστός για μία επταετία, αλλά εδώ και περίπου έναν χρόνο ο δημοφιλής καλλιτέχνης νοικιάζει το κέντρο σε επιχειρηματίες, το οποίο έχουν μετονομάσει σε Cabana Live Stage και οι οποίοι φιλοξενούν πλέον σχήματα παραδοσιακής μουσικής και όχι μόνο, παρουσιάζοντας κεφάτα προγράμματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας σχετικά με τον πλειστηριασμό που έρχεται, o τραγουδιστής δηλώνει ότι θα δώσει μάχη για να σώσει το ακίνητό του, καθώς έχει επενδύσει σε αυτό τους κόπους μιας ζωής. «Δίνω μάχη για να σώσω το Γαλάζιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω τους κόπους μιας ζωής να πάνε χαμένοι. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα επηρεαστώ πολύ ψυχολογικά εάν χάσω τον πολυχώρο που έφτιαξα με τόσο κόπο και αγάπη» είπε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.