ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυτοί είναι οι 10 διάσημοι που αρνούνται να δώσουν συνεντεύξεις

Αυτοί είναι οι 10 διάσημοι που αρνούνται να δώσουν συνεντεύξεις

Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, πόσο μάλλον ένας αστέρας του Χόλιγουντ, σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι τα φώτα της δημοσιότητας είναι σχεδόν συνέχεια στραμμένα πάνω σου.

Ενώ μερικοί αστέρες δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτό το γεγονός, υπάρχουν μερικοί οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι δεν τους αρέσει όλη αυτή η προσοχή.

Σίγουρα δεν έχουν άδικο και είναι λογικό να θέλουν προστατευτούν, καθώς πολλές διασημότητες έχουν πέσει “θύματα” των ΜΜΕ, τα οποία παρευρμηνεύουν τα λεγόμενα τους ή ακόμα έχουν δημιουργήσει και ολόκληρες ιστορίες που τους αφορούν και δεν έχουν καμια σχέση με την πραγματικότητα.

Έτσι, αν και η κυκλοφορία μιας νέας ταινίας ή ενός νέου δισκογραφικού άλμπουμ συνοδεύεται συνήθως από μια καμπάνια προώθησης, υπάρχουν μερικά μεγάλα ονόματα της σοουμπιζ τα οποία αρνούνται να δώσουν συνεντεύξεις. Σίγουρα είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν σε μερικές ερωτήσεις που τους τίθενται από δημοσιογράφους, αλλά μέχρι εκεί.

Μπιλ Μάρεϊ

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία των διασημοτήτων, ο Μπιλ Μάρεϊ δεν έχει κάποιον που να δουλεύει γι’αυτόν ως προσωπικός βοηθός δημοσίων σχέσεων, κάτι που καθιστά πολύ δύσκολη την επικοινωνία μαζί του, καθώς ο μόνος τρόπος για να τον πλησιάσει ο Τύπος είναι να του αφήσει κάποιο μήνυμα σε ένα τηλέφωνο που έχει διαρρεύσει στους κύκλους του Χόλιγουντ.

Χάρισον Φορντ

Ο Χάρισον Φορντ συνήθως είναι σύντομος και απότομος στις συνεντεύξεις του. Συνήθως δεν δίνει πολλές, αλλά ότα τον κάνει απαντά πολλές φορές με “Ναι” ή “Όχι”. Γενικότερα μισεί τις συνεντεύξεις και το κομμάτι της προώθησης, είναι αυτό που σιχαίνεται όταν κάνει μια νέα ταινία. Ο λόγος πίσω από αυτή του την αντιπάθεια, είναι ότι δεν εκτιμά το γεγονός ότι οι απόψεις του κρίνονται από ανθρώπους που παρερμηνεύουν τα λόγια του.

Χόακιν Φοίνιξ

Ο Χόακιν Φοίνιξ αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις όσο το δυνατόν περισσότερο λέγοντας: “Δεν με ενοχλεί να μιλάω περιστασιακά ή να βρίσκομαι σε ένα στρογγυλό τραπέζι όπου γίνεται μια συζήτηση, με ενοχλουν περισσότερο τα τηλεοπτικά πράγματα ή οι συντεύξεις τύπου, όπου πρέπει να κάθομαι πάνω σε μια σκηνή και οι άνθρωποι από κάτω να με τραβούν επίμονα φωτογραφίες.

Άνταμ Σάντλερ

Ενώ ο Άνταμ Σάντλερ παρευρίσκεται συχνά σε διάφορα κοσμικά events, δεν βρίσκεται ποτέ σε κάποιο ταμπλόιντ, ενώ σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Η αποστροφή του για τις συνεντεύξεις ξεκίνησε μετά την κυκλοφορία του “Billy Madison”. Μετά την επιτυχία της ταινίας, ο Σάντλερ μίλησε σε πολλούς “φιλικούς” δημοσιογράφους, ωστόσο άλλαξε γνώμη γι’αυτούς όταν κάποιος έγραψε κάτι αρνητικό γι ‘αυτόν ή τον αποκάλεσε “ηλίθιο”.

Κέιτ Μος

Η Κέιτ Μος έχει δηλώσει ότι μισεί να δίνει συνεντεύξεις γιατί όταν πρωτοξεκίνησε δεν πίστευε ότι οι άνθρωποι θα έγραφαν κάτι αρνητικό γι’αυτήν και όταν το έκαναν έλεγε: “Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό, δεν θέλω να αφήσω τον εαυτό μου εκτεθειμένο σε αυτού τους είδους την κριτική”.

Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ είναι ένας από τους αστέρες που προσπαθεί σκληρά να κρατήσει την ιδιωτική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Από τότε που απέκτησε φήμη και οι ρόλοι του έγιναν θρυλικοί, μερικές φορές μιλάει στον Τύπο, ωστόσο αποφεύγει να δίνει συνεντεύξεις όποτε μπορεί.

Δίδυμες Όλσεν

Η Μαίρη- Κέιτ και η Άσλει Όλσεν, είχαν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους από τότε που ήταν ακόμα μηνών, οπότε είναι κατανοητό να θέλουν να αποτραβηχτούν όσο μπορούν από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι ίδιες δηλώνουν ότι τις πιάνει έντονο άγχος όταν μοιράζονται προσωπικές πληροφορίες, και αυτός είναι ο λόγος που αποφεύγουν τις συνεντεύξεις.

Μπιγιόνσε

Από τότε που έγινε σούπερσταρ της ποπ μουσικής, η Μπιγιόνσε αποφεύγει να δίνει πολλές συνεντεύξεις και ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να εξετάσει προσεχτικά πόσο αποτελεσματικές είναι και αν προσφέρουν κάτι παραπάνω σε σχέση με άλλα πράγματα στην εικόνα που έχει δημιουργήσει.

Μπράντλει Κούπερ

Ο λόγος που δεν θέλει να δίνει συνεντέξεις ο Μπράντλει Κούπερ, έχει να κάνει περισσότερο με τις ταινίες του, καθώς θεωρεί ότι όσο περισσότερο τον γνωρίζουν οι άνθρωποι, τόσο λιγότερο μπορούν να καταλάβουν και να πιστέψουν τον ρόλο που υποδύεται.

Adele

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κάποιος διάσημος την προσβάλει π.χ. για τα κιλά της, η Adele θα απάντήσει θέλοντας να τον βάλει στη θέση του. Πέρα όμως απο αυτό, σπάνια ακούμε κάτι για την τραγουδίστρια, καθώς αποφεύγει οποιαδήποτε εμφάνιση και συνέντευξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.