Ο «playboy» Νταν Μπιλζέριαν «κατεβαίνει» για πρόεδρος των ΗΠΑ (φωτό)

Ο «playboy» Νταν Μπιλζέριαν «κατεβαίνει» για πρόεδρος των ΗΠΑ (φωτό)

Ο Νταν Μπιλζέριαν έχει καταφέρει να κερδίσει εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, ποστάροντας φωτογραφίες με ημίγυμνες αιθέριες υπάρξεις.

Γνωστός και ως «βασιλιάς του Instagram», ο Νταν Μπιλζέριαν κλήθηκε από το TMZ να σχολιάσει τον Κάνιε Γουέστ που δήλωσε ότι θα κατέβει για πρόεδρος των ΗΠΑ. «Καλύτερα από την Χίλαρι», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε γελώντας: «Νομίζω θα είναι υποψήφιος εναντίον μου. Θα δούμε».

Οταν ρωτήθηκε εάν σοβαρολογεί λέγοντας πως θα ξεκινήσει καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές του 2024, ο Νταν Μπιλζέριαν απάντησε: «Ναι, νομίζω υπάρχει αρκετός χρόνος για να ολοκληρώσω τη δουλειά μου». Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι ο Τραμπ θα στηρίξει τον Κάνιε και όχι εκείνον. «Πιθανότατα τον Κάνιε. Θα δούμε», είπε.

https://www.instagram.com/p/BuXLdRqnLGx/?utm_source=ig_embed

Ο Νταν Μπιλζέριαν έχει τουλάχιστον 29 εκατ. ακολούθους στο Instagram με τους οποίος μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του. Μια… καθημερινότητα στην οποία περιτριγυρίζεται από καλλίγραμμα ημίγυμνα μοντέλα, ποζάρει με όπλα, σε πισίνες και πανάκριβα αυτοκίνητα.

Κάνει μια έξαλλη ζωή και μάλιστα είχε ταξιδέψει και στη Μύκονο, αναστατώνοντας το νησί. Η ζωή του που λέγεται ότι τη φαντασιώνεται κάθε άντρας, καθώς συνδυάζει πλούτη και γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/BtEQ_wXBXWs

Οπως υποστηρίζει, η περιουσία του αυξήθηκε χάρη στον τζόγο. Μάλιστα, λέγεται ότι σε ένα παιχνίδι κέρδισε 50 εκατ. δολάρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ζωή και η στάση του Νταν Μπιλζέριαν έχει προκαλέσει πολλούς χρήστες κοινωνικών δικτύων, οι οποίοι τον «κράζουν» για τη στάση τους απέναντι στις γυναίκες. Μία νεαρή κατέθεσε πως την χτύπησε και την άφησε να αιμορραγεί, ενώ η πoρνοστάρ Τζάνις Γκρίφιθ ανέφερε ότι την πέταξε από την ταράτσα του σπιτιού του με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.