Α.Ηλιάδη: «Δεν γύρισα πίσω το μονόπετρο στον Σ.Γκέντσογλου» (βίντεο)

Α.Ηλιάδη: «Δεν γύρισα πίσω το μονόπετρο στον Σ.Γκέντσογλου» (βίντεο)

Καιρό είχαμε να δούμε την Αγγελική Ηλιάδη να δίνει κάποια συνέντευξη και αυτή τη φορά ήταν χείμαρρος. Η τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδιά της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στον πρώην σύντροφό της λέγοντας πως έχει κρατήσει ακόμα το μονόπετρο που της είχε χαρίσει.

«Ότι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου, επιλογή δική μου. Από κάθε τι που έχω περάσει αποκομίσει πάρα πολλά πράγματα. Έφτασα στα 42 μου χρόνια να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, συμπληρώνοντας: «Έχω αυτό τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων στο Θεό που είμαι καλά, έχω την υγεία μου και τα δύο παιδιά μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα».

Όσον αφορά για τον μεγάλο της γιο, Μπάμπη, η όμορφη τραγουδίστρια δήλωσε: «Έχουμε συζητήσει με τον γιο μου για τον μπαμπά του και έχουμε τελειώσει με αυτά. Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας, λυπάμαι που το λέω, αποτελούνται από έναν γονιό και είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό».

Επίσης, σχετικά με τον χωρισμό με τον τελευταίο της σύντροφο, Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη σχολίασε: «Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο».

«Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά» πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδα. «Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά».

«Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου» ανέφερε, επίσης, με χαμόγελο η Αγγελική.
«Δεν νιώθω πως έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή από μια σχέση», κατέληξε η Αγγελική Ηλιάδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.