ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέο σόου από Βαρθακούρη – Αντελίνα: «Άντε ρε βόιδι με προσβάλλεις;» (βίντεο)

Νέο σόου από Βαρθακούρη – Αντελίνα: «Άντε ρε βόιδι με προσβάλλεις;» (βίντεο)

Ξινό βγήκε το αργεντίνικο ταγκό στην Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία θύμωσε με τον σύζυγό της, Χάρη.

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη ταξίδεψαν στην Αργεντινή για χάρη του Globetrotters και βρέθηκαν να περιπλανιούνται στους δρόμους του Μπουένος Αιρες. Κάποια στιγμή βρέθηκαν σε έναν πεζόδρομο όπου χορευτές χόρευαν αργεντίνικο ταγκό και θέλησαν να δοκιμάσουν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη μάθαινε με έναν έμπειρο χορευτή και το ίδιο έκανε και ο Χάρης Βαρθακούρης. Το μάθημα, όμως, δεν είχε καλό τέλος, καθώς η Αντελίνα έγινε έξαλλη με τον σύζυγό της, για μια ακόμη φορά. «Τελείωσες, δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Αυτή είναι μινιατούρα. Αντε ρε βόδι, με προσβάλεις», είπε στον Χάρη Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη νευρίασε τόσο που άρχισε να περπατά μόνη της, ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης την ακολουθούσε και της ζητούσε να του εξηγήσει. «Τελείωσες, τελείωσες», του έλεγε. «Το κατάλαβα κοριτσάκι μου καλό, με βλέπεις να στεναχωριέμαι. Αλλά πες μου γιατί. Είσαι ηλίθια, απάντησε μου, είσαι;», της είπε εκείνος.

«Επειδή έχω γίνει έξαλλη, θέλω να εξηγήσω για ποιο λόγο είμαι έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα γιατί ήρθαμε μια χαρά εδώ. Δεν έχει να κάνει με ζήλια, έχει να κάνει με κάτι το οποίο είδα και η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη, η οποία δεν μπορούσε να ηρεμήσει γι’ αυτό και ο τραγουδιστής την άφησε για λίγο στην ησυχία της. Ο καβγάς, ωστόσο, συνεχίστηκε παρά την προσπάθεια του Πέτρου Πολυχρονίδη να τα βρουν.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είχε πρόβλημα με το σχόλιο του συζύγου της για τα κιλά της. Πάντως, η ίδια η Αντελίνα είχε αποκαλύψει μέσω Instagram πόσα κιλά είναι αλλά τι ύψος έχει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.