ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τζένη Μπότση: Οι πρώτες της δηλώσεις βγαίνοντας από το μαιευτήριο (βίντεο)

Τζένη Μπότση: Οι πρώτες της δηλώσεις βγαίνοντας από το μαιευτήριο (βίντεο)

To πρωί της Πέμπτης βγήκε από το μαιευτήριο η Τζένη Μπότση.

Η ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά. Η είδηση αυτή τους ξάφνιασε όλους, αφού η εγκυμοσύνης της δεν είχε γίνει γνωστή, αφού θέλησε να κρατήσει αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο πλευρό της βρέθηκε και ο σύντροφός της για να τη στηρίξει.

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν δίστασε να φωτογραφηθεί μαζί, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπότση μετά από τη γέννηση της κόρης της

Στις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων: «Αισθάνομαι σαν να έχω κάνει ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και φαντάζομαι πώς θα αισθανόμουν αν είχα βρει το φάρμακο για τον καρκίνο. Αισθάνομαι πολύ φυσιολογικά, είμαι πολύ ευγνώμων, αλλά να δώσουμε τις σωστές διαστάσεις, όχι παραπάνω από όσο χρειάζεται. Ήρθε ένα παιδάκι και θέλουμε να είναι ήρεμο, ταπεινό, όχι να του φουσκώσουμε τα μυαλά ότι κάτι ήρθε και θα μας αλλάξει τη ζωή. Θα ήθελα να μοιάσει στον μπαμπά. Θα είχα τους λόγους μου που το κράτησα κρυφό. Το δωμάτιο είναι έτοιμο, δεν είναι ροζ. Ο γιατρός με έβλεπε ειδικές ώρες στο ιατρείο του, για να μη συναντήσω κανέναν άλλον άνθρωπο».

Βίντεο: Οι πρώτες δηλώσεις της Τζένης Μπότση βγαίνοντας από το μαιευτήριο
Η Τζένη Μπότση μίλησε στις κάμερες για το παιδί που έφερε στη ζωή λέγοντας πως είναι πολύ ευγνώμων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.