ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φρίκη: Ο Michael Jackson «παντρευόταν» τα αγόρια στα οποία ασελγούσε

Φρίκη: Ο Michael Jackson «παντρευόταν» τα αγόρια στα οποία ασελγούσε

Φρικτές ιστορίες από παιδιά τα οποία κακοποιούσε συστηματικά ο Michael Jackson.

Στο ντοκιμαντέρ “Leaving Neverland” το οποίο προβάλλεται στο Netflix εξιστορείται ο τρόπος που ο Michael Jackson ασελγούσε σε δυο μικρά αγόρια -τότε- και νεαρούς άνδρες -σήμερα- από τους ίδιους με συγκλονιστικές λεπτομέρειες.

Στο ντοκιμαντέρ, εκτός από τα δυο αγόρια, μιλούν και μέλη των οικογενειών τους, με τις οποίες ο ποπ σταρ είχε επίσης αναπτύξει πολύ στενούς φιλικούς δεσμούς. Ουσιαστικά ο MJ όπως πάλι λένε οι μάρτυρες στο ντοκιμαντέρ, πρώτα κέρδιζε σιγά σιγά την εμπιστοσύνη των γονέων και των ίδιων των παιδιών κάνοντάς τους δώρα μεγάλης αξίας, ταξιδεύοντας μαζί τους και δίνοντάς τους μέχρι και δάνεια και μετά προχωρούσε σταδιακά στην σeξουαλική κακοποίηση.

Ουσιαστικά είχε αναπτύξει όπως ισχυρίζονται οι νεαροί μια μέθοδο συναισθηματικού εκβιασμού με το να τους κάνει να θέλουν να τον ‘ευχαριστήσουν’ κάνοντας μαζί του όσα τους ζητούσε σε σeξουαλικό επίπεδο, τα οποία ξεκινούσαν από χάδια, φιλιά, αυνανισμό μέχρι και στοματικό σeξ.

Μάλιστα ένα από τα δυο αγόρια εξηγεί ότι οι δυο τους είχαν ‘παντρευτεί’ σε μια τελετή στην κρεβατοκάμαρα του τραγουδιστή και ότι ο Michael Jackson του είχε αγοράσει και μια βέρα: oι δυο τους είχαν πάει σε ένα κοσμηματοπωλείο και ο μικρός είχε δοκιμάσει δαχτυλίδια υποτίθεται για μια γυναίκα επειδή είχε μικρά και ντελικάτα δάκτυλα, όμως το δαχτυλίδι ήταν για τον ίδιο και ‘επισφράγιζε’ το ‘γάμο’ του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, πολύ άβολες είναι και οι περιγραφές των σεξουαλικών στιγμών ανάμεσα σε εκείνον και στα αγόρια όπως τις εξιστορούνται τα ίδια: τους έβαζε να ορκιστούν ότι δεν θα πουν τίποτα γιατί θα πάθουν κακό και τα ίδια και εκείνος και τα παιδιά σαφώς το πίστευαν. Αυτό βέβαια που δε «βγάζει νόημα» είναι πως οι γονείς τους, τα άφηναν να κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι με έναν ενήλικο άνδρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.