ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

GNTM: Γιατί η Λυδία δεν θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι

GNTM: Γιατί η Λυδία δεν θέλει να ξαναμπεί στο παιχνίδι

Η Λυδία αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να ξαναμπεί στο GNTM.

Από κάστινγκ του Madame Figaro πέρασαν στο επεισόδιο της Τρίτης του GNTM παίκτριες που είχαν αποχωρήσει από το ριάλιτι, με σκοπό τρεις από αυτές να ξαναμπούν στο σπίτι.

Ωστόσο, υπήρξαν έξι μοντέλα που δεν συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία. Μία από αυτές ήταν και η Λυδία Κατσανικάκη, η οποία αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» τον λόγο που δεν θέλησε να επιστρέψει στο ριάλιτι, ενώ παράλληλα έκανε τη δική της πρόβλεψη για τη νικήτρια.

«Ασχολούμαι με την υποκριτική πάρα πολλά χρόνια. Ο Νίκος (Μουτσινάς) μου έκανε και θέατρο στη σχολή που ήμουν και έχουμε άμεση σχέση. Παίζω από πολύ μικρή, οπότε το συνεχίζω αυτό και λογικό είναι να συνεχίζω την καριέρα μου πάνω στο θέατρο. Όλες είχαμε αυτή την πρόταση. Όποια ήθελε πήγε, όποια δεν ήθελε δεν πήγε», δήλωσε η Λυδία.

Όσο για την επιστροφή της Πόπης που ήταν μία εκ των τριών, μαζί με την Ελευθερία και την Εμμανουέλα που επέστρεψαν, η Λυδία είπε ότι «ήταν πολύ καλό που μπήκε η Πόπη για να δείξει ότι έχασαν οι κριτές που την έδιωξαν και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέλω να κερδίσει η Άννα – Μαρία και το πιστεύω κιόλας», κατέληξε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.