Η αποκάλυψη του Β.Χαραλαμπόπουλου για το «Είσαι το ταίρι μου»: «Όταν ήρθε ο Άρης Σερβετάλης στην οντισιόν…» (βίντεο)

Η αποκάλυψη του Β.Χαραλαμπόπουλου για το «Είσαι το ταίρι μου»: «Όταν ήρθε ο Άρης Σερβετάλης στην οντισιόν…» (βίντεο)

Στο Dot μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στα “Εγκλήματα” και στο “Είσαι το ταίρι μου”, ενώ θυμήθηκε και την οντισιόν του Άρη Σερβετάλη στη σειρά του Mega.

«Αχ, τα Εγκλήματα. Είχα αποφασίσει ότι αν δεν μπορώ να ζήσω οικονομικά από μια δουλειά που αγαπάω, όπως αυτή, θα πρέπει να δώσω κάποια χρονικά όρια στον εαυτό μου κι αν δεν τα καταφέρω να ζω από αυτήν, να σταματήσω και να ψάξω να βρω κάτι άλλο. Είχα θέσει όριο τα 30 μου χρόνια. Τα Εγκλήματα, λοιπόν, ήρθαν στα 29 μου, στο τσακ.

Ήδη τα είχα παρακολουθήσει στην αρχή και απ’ ότι μου λέγανε και τα παιδιά δεν σκίζανε από νούμερα. Στα τελευταία δύο επεισόδια του πρώτου κύκλου ο σεναριογράφος μου πρότεινε να παίξω ως γκεστ. Θα θυμηθώ πολύ όμορφες στιγμές που ζήσαμε πηγαίνοντας στη Μάλτα», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για τα Εγκλήματα.

«Το “Είσαι το ταίρι μου” ήταν μία άλλου είδους μαγική δουλειά. Θυμάμαι που γινόταν οντισιόν για το ποιος θα κάνει τον συγκάτοικό μου. Και κάποια στιγμή μπαίνει ο Άρης και κάνουμε μια σκηνή, όπου μόλις είπαμε “στοπ” κοιταζόμασταν με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο, ήταν φανερό ότι αυτός θα ήταν ο συγκάτοικος.

Πολύ προτού βγει στον αέρα του έλεγα “Άρη, ετοιμάσου γι’ αυτό που θα ζήσεις”. Το σπίτι του Γρηγόρη ήταν σε έναν παράλληλο δρόμο με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και καμιά φορά όταν περνάω θυμάμαι που πάρκαρα για να πάω στα γυρίσματα», είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το Είσαι το ταίρι μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.