ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ελένη Ράντου: «Ξύπνησα μια μέρα και κάθε μάτι έβλεπε αλλού»

Ελένη Ράντου: «Ξύπνησα μια μέρα και κάθε μάτι έβλεπε αλλού»

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Ράντου, βρέθηκε στην εκπομπή,The Dot όπου μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν πρωταγωνιστούσε στην τηλεοπτική σειρά «Αχ Ελένη».

«Τότε που έκανα το «Αχ Ελένη», ξυπνάω μια μέρα και κάθε μάτι έβλεπε αλλού, αυτό λέγεται διπλωπία. Δεν αλληθώριζα, απλά κάθε μάτι κεντράρει αλλού, οπότε έχεις δύο είδωλα. Δεν μπορούσε να γίνει διάγνωση. Αυτό κράτησε έξι μήνες, έξι μήνες δεν ήξερα τι είναι… Πιθανολογούσαν για σκλήρυνση και τέτοια… Μετά αυτό μου έγινε μάθημα ότι εγώ δεν πρέπει να μπαίνω σε περιβάλλοντα τέτοιας πίεσης που δεν την αντέχει κανένας άνθρωπος. Δεν μπορούσα να οδηγήσω, από τότε ξεκίνησαν και οι ημικρανίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και πρόσθεσε η Ελένη Ράντου: «Έγραφα το «Αχ Ελένη» με το ένα μάτι κλειστό, δεν μπορούσα να βλέπω και με τα δύο μάτια ανοικτά. Αυτό μπορείς να το πάθεις και σε εγκεφαλικό, σε κάποια κακοήθεια του εγκεφάλου. Δοκίμασα ομοιοπαθητική και μετά από έξι μήνες πέρασε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.