Ντρου Μπάριμορ: Στα 12 ήθελε αποτοξίνωση – Η μητέρα της της έλεγε να μην πηγαίνει σχολείο (βίντεο)

Ντρου Μπάριμορ: Στα 12 ήθελε αποτοξίνωση – Η μητέρα της της έλεγε να μην πηγαίνει σχολείο (βίντεο)

Η Drew Barrymore είναι μία γυναίκα που ό,τι βάζει στο μυαλό της το πετυχαίνει και αυτό φαίνεται και στο πλούσιο βιογραφικό της. Πλήθος επιτυχιών σε ταινίες, αλλά και σκηνοθεσία, συγγραφή, ενασχόληση με τα κρασιά και τι δεν έχει κάνει η αεικίνητη Drew.

Θα υπέθετε κάποιος ότι μεγάλωσε σε μία πολύ πειθαρχημένη οικογένεια που της έμαθε να βάζει στόχους, μόνο που η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. Η ηθοποιός μεγάλωσε ουσιαστικά χωρίς κανένα δίχτυ ασφαλείας και ίσως να είναι και θαύμα που αυτή τη στιγμή είναι ζωντανή. Είναι γνωστό ότι ήταν εξαρτημένη από τα ναρκωτικά στην ηλικία που άλλα κορίτσια παίζουν με κούκλες, αλλά υπάρχουν και άλλες λεπτομέρειες γύρω από τον τρόπο που μεγάλωσε που προκαλούν ανατριχίλα.

Ο πατέρας της John Drew Barrymore ήταν πολύ γνωστός ηθοποιός της δεκαετίας του 1960, ωστόσο σταδιακά υπέκυψε σε διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε και σταμάτησε να δουλεύει. Η Drew τον έβλεπε σπάνια καθώς τις εγκατέλειψε με τη μητέρα της όταν εκείνη γεννήθηκε. Ακόμα όμως και όταν την επισκεπτόταν, η συμπεριφορά του προς εκείνη ήταν πολύ κακή.

Η μητέρα της Drew, η Jaid, δεν ήταν βίαιη απέναντί της, ωστόσο ήταν παντελώς ακατάλληλη για τον ρόλο της μάνας. Άλλωστε και εκείνη δεν είχε γνωρίσει οικογένεια και είχε μεγαλώσει σε κέντρο προσφύγων. Περισσότερο η Drew ένιωθε σαν να έχει μία τρελή κολλητή παρά μία μητέρα.

Οι γονείς της πήραν και επίσημα διαζύγιο όταν εκείνη ήταν 9 ετών. Εκείνη ουσιαστικά μεγάλωσε μόνη της και μάλιστα θεωρεί ότι, επειδή στερήθηκε τόσα πολλά, έχει γίνει και τόσο στοργική μητέρα τώρα στα δύο της παιδιά.

Η μικρή Barrymore πρωταγωνίστησε σε ένα διαφημιστικό για σκυλοτροφή και ήταν τόσο γλυκιά που αυτομάτως κέρδισε τον ρόλο του κοριτσιού στον E.T. Κατά τη γνώμη της, αυτή η επιτυχία ήταν η απόλυτη συνταγή καταστροφής! Και αυτό γιατί το κοριτσάκι ήταν μόλις 7 ετών και ξαφνικά έγινε πάρα πολύ διάσημη. Πώς να το διαχειριστεί αυτό ένα παιδί που δεν ήξερε τίποτε για τον κόσμο και μεγάλωνε χωρίς όρια και χωρίς καθοδήγηση;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα της Jaid ήταν στον δικό της σύμπαν: Έπαιρνε το παιδί της μαζί σε πάρτι και κλαμπ, χωρίς να νοιάζεται για τίποτε. Η Drew, αν και μόλις 9 ετών, περνούσε τα περισσότερα βράδια της εβδομάδας στο Studio 54.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.