ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Χάγιεκ: Προκαλεί «εγκεφαλικά» με ημιδιάφανο φόρεμα που αποκαλύπτει την «πίσω όψη» της (φώτο)

Σ.Χάγιεκ: Προκαλεί «εγκεφαλικά» με ημιδιάφανο φόρεμα που αποκαλύπτει την «πίσω όψη» της (φώτο)

H Σάλμα Χάγιεκ παρά τα 53 της χρόνια συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις καμπύλες της.

Οι προσφορές στην Black Friday είναι σίγουρα μεγάλες, αλλά η αναμονή στις ουρές και η τρελή κίνηση τους δρόμους μπορεί να σε «διαλύσουν». Γι’ αυτό και η Σάλμα Χάγιεκ είπε να βοηθήσει με τον δικό της, ιδιαίτερο τρόπο, προσφέροντας μια κάποια οπτική ψυχαγωγία για τους θαυμαστές της που πάλευαν να αποκτήσουν το αντικείμενο που λαχταρούσαν περιμένοντας στην ουρά ενός εμπορικού καταστήματος.

Συγκεκριμένα, η 53χρονη ηθοποιός – που συνηθίζει να κάνει σέξι αναρτήσεις- μοιράστηκε μια πολύ αποκαλυπτική φωτογραφία των οπισθίων της σε ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα και μαύρες δερμάτινες φάσες που έκρυβαν τα πιο ιδιαίτερα σημεία. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε απλά και μόνο δύο λέξεις: «Black Friday».

Όπως ήταν λογικό οι θαυμαστές της εκτίμησαν ιδιαιτέρως την ανάρτησή της και άφησαν πολλά σχόλια. Πολλοί ήταν αυτοί που βρήκαν αστεία την εικόνα και άλλοι που την θεώρησαν πολύ σέξι. «Λατρεύω την Black Friday» έγραψε ένας οπαδός της και ένας άλλος πρόσθεσε«Ωχ, Θεέ μου, κόλαση». Ένας ακόμη πίστευε ότι έμοιαζε η ίδια με ένα δώρο της Black Friday και σχολίασε: «Τυλιγμένη σαν δώρο» ενώ τέλος πολλοί άλλοι έμειναν «άφωνοι».

Η Σάλμα Χάγεκ είχε ποζάρει για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ, από όπου προέρχεται και η φωτογραφία για την Black Friday

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως να σημειωθεί ότι μπορεί η Σάλμα Χάγιεκ να δημοσίευσε τώρα την φωτογραφία της αυτή στο Instagram, αλλά δεν είναι καινούρια. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο από την φωτογράφηση της για το περιοδικό GQ Mexico. Είχε κοσμήσει το εξώφυλλο του περιοδικού το 2016 φορώντας ένα δαντελένιο εσώρουχο και κοιτάζοντας σαγηνευτικά τον φακό. Τότε, είχε γράψει στην ανάρτησή της στο Instagram: «Ευτυχής που είμαι στο εξώφυλλο της 10ης επετείου του @ gqmexico # GQMX10».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.