Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου διανύει μια υπέροχη φάση στη ζωή της, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να κάνει αυτό που αγαπάει, ενώ τη φετινή σεζόν αποφάσισε να ρισκάρει και να ασχοληθεί και με το θέατρο.

Από την άλλη, όλα δείχνουν πως είναι full in love με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Πασχαλάκη, παρά το γεγονός πως η ίδια δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της…

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν μου άρεσε να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Όπως, επίσης, δεν είμαι από τις γυναίκες που γίνονται θέμα μέσα από τις σχέσεις τους, αλλά μέσα από τη δουλειά τους. Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι πως τη συγκεκριμένη περίοδο στη ζωή μου είμαι χαρούμενη για όλα όσα συμβαίνουν στα προσωπικά μου. Από εκεί και πέρα, δεν θα ήθελα ούτε να επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να διαψεύσω κάτι. Εξάλλου, δεν υπάρχει καμία φωτογραφία που να αποδεικνύει αυτή τη στιγμή κάτι για τη ζωή μου.

Όταν είμαι έτοιμη και σίγουρη για κάτι, δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να κάνω μια δημόσια εμφάνιση. Δεν είμαι από τις γυναίκες που κρύβονται. Απλά ποτέ δεν μου άρεσε να προκαλώ με τη ζωή μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σαφώς και έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Πάντα όμως άκουγα το ένστικτό μου. Αν δεν το είχα ακούσει και το είχα αγνοήσει, αυτή τη στιγμή θα ήμουν ήδη παντρεμένη και θα είχα παιδιά. Αλλά ευτυχώς που το άκουσα και δεν έκανα πράγματα πάνω στην τρέλα και τον ενθουσιασμό» αποκαλύπτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.