ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

O Φάνης Λαμπρόπουλος έγινε πατέρας – Δεν είχε γίνει γνωστή η σχέση του (βίντεο)

O Φάνης Λαμπρόπουλος έγινε πατέρας – Δεν είχε γίνει γνωστή η σχέση του (βίντεο)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο γνωστός «Παρασκευάς», καθώς έγινε μπαμπάς.

Την χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε στο «Πρωινό» η Φαίη Σκορδά και όλοι σάστισαν, καθώς οι περισσότεροι, όπως και η ίδια, δεν γνώριζαν ότι η αγαπημένη του Φάνη Λαμπρόπουλου, ο οποίος είναι μέλος των «μυγών» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν έγκυος. Η παρουσιάστρια είπε πως το ζευγάρι δεν είναι παντρεμένο αλλά έχει μακροχρόνια σχέση.

Βίντεο: Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Φάνη Λαμπρόπουλο
«Πριν συνεχίσουμε την εκπομπή μας, θέλω να πω ένα ευχάριστο! Να σας ζήσει το κοριτσάκι! Εγώ δεν ήξερα ότι αυτό το ζευγάρι περίμενε παιδί! Δεν είναι παντρεμένοι αλλά έχουν μακρόχρονη σχέση και χθες έγιναν γονείς… Δεν ξέρουμε πολλά για την αγαπημένη του, αλλά ξέρουμε ότι είναι μαζί πολλά χρόνια. Να του ζήσουν και οι δυο γυναίκες της ζωής του», είπε η παρουσιάστρια για τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.