ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τ.Ζαχαράτος: «Νόμιζαν είμαι τραβεστί ή drag queen» (βίντεο)

Τ.Ζαχαράτος: «Νόμιζαν είμαι τραβεστί ή drag queen» (βίντεο)

Στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (5/12), με αφορμή τη μουσική παράσταση «Ζω για σένα» που ετοιμάζει να παρουσιάσει στο Θέατρο Παλλάς στις 17 Ιανουαρίου, ο Τάκης Ζαχαράτος. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για την 30 ετών καριέρα του, αλλά και για όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί όλα αυτά τα χρόνια.

«Είμαι στην σκηνή 30 χρόνια και πάω στα 31! Ευχαριστώ τον κόσμο γι’ αυτή την αγάπη. Γιατί ξέρεις, ο κόσμος με έφερε εδώ που είμαι. Ούτε μάνατζερ είχα, ούτε σπόνσορα λαδέμπορα είχα, ούτε υποστήριξη από κανέναν δεν είχα. Δέχθηκα πόλεμο γιατί ήμουν ένα διαφορετικό προϊόν. Πόλεμο γιατί δεν ήξεραν τι είμαι. Αναρωτιόντουσαν αν είμαι τραβεστί, ηθοποιός, τραγουδιστής ή drag queen. Τα πάντα έχω ακούσει. Δεν πρέπει να μιλάμε αν δεν ξέρεις το backstage του άλλου» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ένιωθα πως αυτός είναι ο προορισμός μου. Ένιωθα το χέρι του Θεού να με σπρώχνει και να με καθοδηγεί. Είναι άλλο κομμάτι η σάτιρα και άλλο η ζωή μου. Δεν θεωρώ πως πρέπει να βγάλω προς τα έξω τα προσωπικά μου, είμαι ένας showman. Έχω αρχίσει να εστιάζω στο καλό, είμαι λίγο σαν τον Οδυσσέα και τις σειρήνες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.