ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Like mother like daughter»: Η κόρη της Μαντόνα συμμετέχει σε όpγια για… «καλό σκοπό» (βίντεο, φωτό)

«Like mother like daughter»: Η κόρη της Μαντόνα συμμετέχει σε όpγια για… «καλό σκοπό» (βίντεο, φωτό)

Oι Αμερικανοί έχουν ένα ρητό «like father like son» που σημαίνει «όπως ο πατέρας έτσι και ο γιος» παραφράζοντάς το μπορούμε να πούμε ότι κάτι ανάλογο ισχύει και για μάνα-κόρη.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.

Βλέποντας τα παρακάτω πλάνα με πρωταγωνίστρια τη Λούρδη, την 23χρονη κόρη της Μαντόνα αυτό προκύπτει.

Την κόρη της Μαντόνα, Λούρδη, επέλεξαν για πρωταγωνίστρια οι διοργανωτές του «οpγίου» σε έκθεση τέχνης στο Μαϊάμι.

https://www.instagram.com/p/B5xDN_2K4SN

https://www.instagram.com/p/B5xOrb1HlN5

https://www.instagram.com/p/B5xhFGkHK2D
Η 23χρονη συμμετείχε μαζί με άλλα περίπου 30 άτομα στην παράσταση με τίτλο Love Different 2020 που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Art Basel το οποίο διεξάγεται σε Μαϊάμι, Χονγκ Κονγκ και Βασιλεία.

Και αυτό γιατί η Λούρδη Λεόν συμμετείχε σε μια αισθησιακή χορευτική performance μαζί με αρκετά μοντέλα.

Όπως θα δείτε το τολμηρό σόου ξεκινά με χορό και στη συνέχεια τα μοντέλα γδύνονται και αρχίζουν να ερωτοτροπούν δημιουργώντας ένα μεγάλο όργιο επί σκηνής.

Συγκεκριμένα, το σόου ήταν που ήταν χωρισμένο σε τρία μέρη, άνοιξε η Λούρδη με μια σόλο performance.

Στη συνέχεια τα μοντέλα σχημάτισαν ζευγάρια και αφού φιλήθηκαν, γδύθηκαν και ξεκίνησαν να ερωτοτροπούν μεταξύ τους αλλάζοντας συνεχώς παρτενέρ.

Η Ισπανίδα Καρλότα Γκερέρο η οποία είχε την ιδέα της παράστασης τοποθέτησε τη Λούρντες στο κέντρο της αναδεικνύοντάς την ως πρωταγωνίστρια.

Η παράσταση σύμφωνα με την Ισπανίδα καλλιτέχνη ήταν «ένα μήνυμα έρωτα, πολυπολιτισμού και διαφορετικότητας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά συνέβησαν στο Art Basel, τη μεγάλη διοργάνωση της εβδομάδας τέχνης του Μαϊάμι, όπου η φωτογράφος Καρλότα Γκουερέρο και η εταιρεία ρούχων Desigual με αυτό τον τρόπο θέλησαν να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα, μεταφέροντας ένα μήνυμα αγάπης για την ποικιλομορφία και την πολυπολιτισμικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.