Το ακούσαμε και αυτό: «Φάτε τα κατοικίδια σας για να πάρετε πρωτεΐνες και να σωθεί ο πλανήτης» δήλωσε η Emma Thompson

Το ακούσαμε και αυτό: «Φάτε τα κατοικίδια σας για να πάρετε πρωτεΐνες και να σωθεί ο πλανήτης» δήλωσε η Emma Thompson

Η γνωστή ηθοποιός Emma Thompson μας συστήνει να τρώμε κατοικίδια ζώα για «πρωτεΐνες».

«Θυμηθείτε ότι υπάρχει μια εκπληκτική ποσότητα πρωτεΐνης στο μέσο οικιακό κατοικίδιο ζώο» ανέφερε η ηθοποιός αφού μίλησε για μια ισχυρή προειδοποίηση την Πέμπτη για μια επικείμενη «κλιματική κρίση» τόσο άθλια ώστε οι άνθρωποι δεν θα έχουν άλλη επιλογή παρά να τρώνε τα δικά τους κατοικίδια ζώα.

Η 60χρονη ηθοποιός συμμετείχε σε μια διαδήλωση έξω από το BBC Broadcasting House στο Λονδίνο την Πέμπτη.

Αναφερόμενη στις κλιματικές τάσεις προειδοποίησε τους πολίτες ότι θα υπάρξει «αυξημένη πιθανότητα ψυχρότερων, υγρότερων χειμώνων και θερμότερων, ξηρότερων καλοκαιριών, καθώς και αύξησης της συχνότητας και της έντασης των ακραίων φαινομένων».

Παράλληλα ζήτησε από το κοινό να προετοιμαστεί για ένα «ζοφερό» μέλλον.

«Καλύτερα αποθηκεύστε τα τρόφιμα και θυμηθείτε ότι υπάρχει μια εκπληκτική ποσότητα πρωτεΐνης στο μέσο οικιακό κατοικίδιο ζώο.» είπε.

Επίσης προειδοποίησε για πλημμύρες «σχεδόν παντού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να αναμένετε αποτυχίες καλλιέργειας, μόλυνση του νερού, κατεστραμμένα σπίτια και κατεστραμμένες ζωές», συνέχισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.