ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson

Πέθανε σε ηλικία 61 ετών η τραγουδίστρια των Roxette Marie Fredriksson

Έφυγε από τη ζωή στα 61 της χρόνια, η δημοφιλής τραγουδίστρια των Roxette, Μαρί Φρέντρικσον, όπως μεταδίδουν σουηδικά ΜΜΕ.

Πριν από αρκετά χρόνια, το 2002, η Φρέντρικσον είχε «πολεμήσει» με έναν όγκο στον εγκέφαλο.

Η σουηδική εφημερίδα Express αναφέρει: «Η οικογένεια της Μαρί Φρέντρικσον, ο σύζυγος και ταδυο παιδιά τους, θρηνούν για την απώλειά της».

«Με μεγάλη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι ένας από τους μεγαλύτερους και αγαπημένους μας καλλιτέχνες έχει φύγει από τη ζωή. Η Μαρί Φρέντρικσον πέθανε το πρωί της 9ης Δεκεμβρίου», γράφει η οικογένεια σε μια δήλωση.

Οι Roxette δημιουργήθηκαν το 1986 από τον Περ Γκέσλε και τη Μαρί Φρέντρικσον. Πούλησαν πάνω από 75 εκατομμύρια δίσκους διεθνώς και έκαναν τέσσερα νούμερο ένα σινγκλ στο “Billboard” των Η.Π.Α: «The Look», «Listen to your Heart», «It must have been Love», «Joyride».

Εκαναν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους την περίοδο 1989-1992 και μαζί με αυτό συνδύασαν την παγκόσμια περιοδεία τους η οποία ονομάστηκε “Join the Joyride” το 1991-1992. Υλοποίησαν ακόμα μία παγκόσμια τουρνέ το 1994-1995 με το όνομα “Crash!Boom!Bang!World Tour”.

Όταν το γκρουπ σταμάτησε τις ζωντανές εμφανίσεις για μερικά χρόνια το 2001 έκαναν μία πανευρωπαϊκή περιοδεία με 26 συναυλίες με το όνομα “Room Service Tour”. Συνολικά, είναι το δεύτερο πιο επιτυχημένο σουηδικό μουσικό καλλιτεχνικό σχήμα μετά τους ABBA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.