Η Σταρ Ελλάς 2019 περιγράφει τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία – «Με έσπρωξε μέσα στο λεωφορείο» (βίντεο)

Η Σταρ Ελλάς 2019 περιγράφει τον τραυματισμό της από την Μις Αυστραλία – «Με έσπρωξε μέσα στο λεωφορείο» (βίντεο)

Ένα άσχημο περιστατικό είχε η Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα, καθώς έπειτα από τραυματισμό που της προκάλεσε η Μις Αυστραλία πέρασε δυο μέρες σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το νεαρό μοντέλο έπεσε από το λεωφορείο και η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Happy Day από το Λονδίνο όπου βρίσκεται, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss World 2019 το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, περιέγραψε τον τραυματισμό της.

«Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά. Η Μις Αυστραλία με έσπρωξε μέσα στο λεωφορείο και στραβοπάτησα. Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσα τον πόνο και όταν γύρισα στο ξενοδοχείο το πόδι μου είχε πρηστεί.

Δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις μαζί της. Γενικώς, η Αυστραλέζα δεν έχει καλή σχέση με καμία διαγωνιζόμενη, μας κοιτάει όλες με μισό μάτι. Εκείνη δικαιολογήθηκε ότι κάποια άλλη την έσπρωξε» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Πλαστήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.