ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τάμι Χέμπροου: «Δεν υπάρχει αθλητής στον κόσμο που δεν μου έχει στείλει μήνυμα» (φώτο)

Τάμι Χέμπροου: «Δεν υπάρχει αθλητής στον κόσμο που δεν μου έχει στείλει μήνυμα» (φώτο)

Το μοντέλο από την Αυστραλία Τάμι Χένμπροου που έχει περισσότερους από 10.000.000 ακολούθους στο instagram, δηλώνει ότι είναι τόσο δημοφιλής στον χώρο του αθλητισμού, «που δεν υπάρχει αθλητής που να μην έχει γλιστρήσει στο λογαριασμό της», να μην τον έχει ψάξει δηλαδή για να δει φωτογραφίες της.

Η εντυπωσιακή καλλονή δηλώνει επίσης πως δεν είναι λίγοι οι αθλητές που της στέλνουν προσωπικά μηνύματα και της ζητούν να «κοιμηθούν» μαζί ή έστω να βγουν για ένα δείπνο.

Η Τάμι ασχολείται με το μόντελινγκ και οι ημίγυμνες φωτογραφίες της κάνουν θραύση στο διαδίκτυο. Διατηρεί ένα σφιχτό χυμώδες κορμί και δηλώνει υπερήφανη που είναι μητέρα δυο μικρών παιδιών.

https://www.instagram.com/p/B6OnMgZHirE

https://www.instagram.com/p/B5QsWhrHi86

https://www.instagram.com/p/B5D85yTHBAY

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B4f9laeHy4P

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.