ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πήρε εξιτήριο ο Ανδρέας Μικρούτσικος (βίντεο)

Πήρε εξιτήριο ο Ανδρέας Μικρούτσικος (βίντεο)

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπου νοσηλευόταν από τις 4 Ιανουαρίου.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται από χθες στο σπίτι του, έπειτα από τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στο νοσοκομείο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος Βασίλης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Πέμπτης, οι γιατροί συνέστησαν στον Ανδρέα Μικρούτσικο να μείνει για 7 ημέρες στο σπίτι ώστε να αναρρώσει πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες στην Εντατική, ενώ το πρώτο Ιατρικό Ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του στις 4 Ιανουαρίου ανέφερε: «Ο κ. Ανδρέας Μικρούτσικος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σήμερα 4/1/2020 περί τις 06.30 στο ΤΕΠ του Ν. “Ιπποκράτειο” Αθήνας με εικόνα υπερτασικής αιχμής, οξέος πνευμονικού οιδήματος και συνοδό καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια για την οποία απαιτήθηκε διασωλήνωση και μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, διασωληνωμένος υπό καταστολή, σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.