ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Kάτια Ταραμπάνκο: Τι απαντά για το μονόπτερο που φορά στο χέρι της (φωτο)

Kάτια Ταραμπάνκο: Τι απαντά για το μονόπτερο που φορά στο χέρι της (φωτο)

Μπορεί κάποιοι να πίστευαν ότι η Κάτια Ταραμπάνκο… ίσως να έχει κάνει το επόμενο βήμα με τον νέο της σύντροφο, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αφορμή ένα μονόπετρο δακτυλίδι που φαίνεται να φορούσε όταν έκανε σκι στις Ελβετικές Άλπεις όπου βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Γιώργο Λάγιο έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να θεωρήσουν ότι η νικήτρια του GNTM έχει δεχτεί (ξανά) πρόταση γάμου.

Με ανάρτησή της στα Instagram Stories της, η Κάτια Ταραμπάνκο ενημέρωσε τους followers της πως το δακτυλίδι που φορά είναι της μητέρας της και όχι δώρο κάποιου άντρα: «Προς αποφυγήν μελλοντικών παρεξηγήσεων και χρήση λανθασμένων ονομάτων και επιθέτων, θα ήθελα να δηλώσω ότι το πολυσυζητημένο δακτυλίδι ανήκει δικαιωματικά στην Νατάλια Χαβράχ (aka Μάνα, μητέρα, μανούλα)».

Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν παντρεύεται!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.