Ειρήνη Κολλιδά: Σε κατάσταση σοκ μετά τη φάρσα του Σάββα Μπούμπουρα (βίντεο)

Ειρήνη Κολλιδά: Σε κατάσταση σοκ μετά τη φάρσα του Σάββα Μπούμπουρα (βίντεο)

Ο Σάββας Πούμπυρας τείνει να γίνει ο… «εφιάλτης» των Celebrities.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ειρήνη Κολλιδά μετά την φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας μέσα από το «Best Friend’s Fear».

Η personal trainer που μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αποκάλυψε: «Βλέποντας για ακόμα μια φορά το βίντεο, θέλω να πω πως μου έχει σηκωθεί η τρίχα και παθαίνω ταχυπαλμία. Όσο κι αν το βλέπετε σαν φάρσα, σαν αστείο σε εισαγωγικά, για μένα δεν ήταν ιδιαίτερα αστείο και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ.Λόγω του ενστίκτου της μάνας, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως δεν θα ξαναδώ ποτέ τον Αλέξανδρο!

Ήμουν πεπεισμένη ότι συμμετέχω σε ένα πείραμα που είτε θα με σκοτώσουν είτε θα με κοιμίσουν για να μου πάρουν τα όργανα. Ήμουν σίγουρη για αυτό! Έψαχνα τον τρόπο, σαν μάνα, για να μπορέσω με πολλή ψυχραιμία και χαλαρότητα να διαφύγω. Κοιτούσα κάτω από τα πόδια μου, γιατί φόραγα και τακούνια, πως θα τα βγάλω να τρέξω, ποια πόρτα θα σπάσω», παραδέχθηκε η Ειρήνη Κολλιδά.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις της και εάν κατάλαβε, κάποια στιγμή, πως πρόκειται για φάρσα, η Ειρήνη είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ήξερα τίποτα. Ειδικά στο τέλος, δεν ξέρω αν και πόσο φάνηκε, είχα πάθε κρίση πανικού και έτρεμα! Θυμάμαι το σαγόνι μου πήγαινε δεξιά, αριστερά και δεν μπορούσα να συνέλθω Δεν είχα καταλάβει τίποτα απολύτως. Μετά από αυτή τη φάρσα του Σάββα, θα τον σκοτώσω, έχω θέμα ψυχολογικό. Πήγα μετά από μια βδομάδα σε οδοντίατρο και έφυγα με κλάματα.

Δεν ξέρω πως θα μπορέσω να ξαναδώ λευκή στολή. Οι δικοί μου άνθρωποι είδαν την φάρσα και η μητέρα μου δεν περίμενε κάτι λιγότερο από μένα. Ξέρει πόσο ψύχραιμη είμαι. Ολοι οι υπόλοιποι φίλοι μου απόρησαν με την ψυχραιμία μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Ln6GFzXkU4c&feature=emb_title

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.