ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο)

Αυτό είναι το νέο υπερπολυτελές σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν (βίντεο)

Η εφημερίδα «Sun», φέρνει στο «φως» της δημοσιότητας, εικόνες από το επόμενο σπίτι του Χάρι και της Μέγκαν, και μάλιστα ο λόγος γίνεται για μία υπερπολυτελή κατοικία, σε μία από τις καλύτερες γειτονιές του Βανκούβερ.

​Συγκεκριμένα, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια σε ένα τετραώροφο κτίριο, δίπλα στη θάλασσα. Η εν λόγω κατοικία έχει πολύ υψηλό επίπεδο ασφάλειας και σύμφωνα με πηγή της εφημερίδας, η Μέγκαν έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον γι’ αυτήν.

Η κατοικία του Χάρι και της Μέγκαν στη Βρετανία, το Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ, είναι ήδη στη διαδικασία του κλεισίματος, αν και πριν από λίγο καιρό ανακαινίστηκε έναντι 21 εκατομμυρίων λιρών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οικονόμος του σπιτιού και ένας υπεύθυνος καθαρισμού μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ άλλα μέλη του προσωπικού -σεφ και υπηρέτες- ανακοινώθηκε πως δεν χρειάζονται άλλο, όπως αναφέρει με την Daily Mail. Η Μέγκαν είναι ήδη στον Καναδά μαζί με τον γιο του ζευγαριού, Άρτσι και τα δύο τους κατοικίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.