ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι πόζες της Μέγκαν Μαρκλ με την Σόφι Τριντό (φώτο)

Οι πόζες της Μέγκαν Μαρκλ με την Σόφι Τριντό (φώτο)

Η Μέγκαν Μαρκλ ποζάρει στο φωτογραφικό φακό μάγουλο με μάγουλο σε ένα μπαρ του Τορόντο με δύο κολλητές της φίλες. Συγκεκριμένα, η μία από αυτές, είναι η Τζέσικα Μαλρόνεϊ η οποία είναι παντρεμένη με τον γιο ενός πρώην Καναδού πρωθυπουργού και η άλλη είναι η Σόφι Τριντό η οποία είναι παντρεμένη με τον σημερινό πρωθυπουργό.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το 2016 και δείχνουν πώς εδώ και χρόνια και πριν η Μέγκαν Μαρκλ μπει στη βασιλική οικογένεια είχε έναν αξιοζήλευτο κοινωνικό κύκλο.

Ο σύζυγος της κυρίας Τριντό, ο Τζάστιν ο οποίος είναι πρωθυπουργός του Καναδά από το 2015, κάλεσε τη χώρα του να καλωσορίσει τους Sussexes, με τους Καναδούς όμως να είναι διχασμένοι.

Την περασμένη εβδομάδα ένα δημοσίευμα της «Globe and Mail» της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδα της χώρας ανέφερε πώς η Μέγκαν και ο Χάρι δεν είναι ευπρόσδεκτοι στον Καναδά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει η μερίδα των Καναδών που υποστηρίζει ότι το ζευγάρι δεν θα πρέπει να έχει διαφορετική αντιμετώπιση σε θέματα ασφάλειας σε σχέση με άλλους ανθρώπους που μεταναστεύουν στον Καναδά και οι πολίτες δεν είναι σε καμία περίπτωση διατεθειμένοι να φορολογηθούν και να πληρώσουν για εκείνους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.