ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Βαρδινογιάννης – Τζ.Αλιμόνου: Βγήκε το διαζύγιό τους – «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα»

Π.Βαρδινογιάννης – Τζ.Αλιμόνου: Βγήκε το διαζύγιό τους – «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα»

Έπειτα από ατελείωτες κόντρες, αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα, βγήκε το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη και την Τζίνας Αλιμόνου, με το πρώην ζευγάρι να είναι και επίσημα ελεύθερο, αν και εκκρεμούν ακόμη τα όσα θα γίνουν με τη διατροφή για τα παιδιά.

Βάσει πληροφοριών, ο Παύλος Βαρδινογιάννης φέρεται να είπε στην πρώην σύζυγό του «Έχω πτωχεύσει, δεν μπορώ να δίνω 34.000 ευρώ το μήνα», προσπαθώντας να κατεβάσει το ποσό στα 7.000 ευρώ.

Η κόντρα της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη συνεχίζεται, αφού βρίσκονται σχεδόν κάθε εβδομάδα στις δικαστικές αίθουσες. Πριν από δύο εβδομάδες κοινοποιήθηκε η λύση του γάμου τους, ύστερα από 2,5 περίπου χρόνια δικαστικής διαμάχης, ωστόσο η υπόθεση δεν έχει ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά τη μηνιαία διατροφή και την κηδεμονία των παιδιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο σύζυγοι εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά στην αίθουσα του δικαστηρίου για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους επί του γνωστού θέματος.

Η πλευρά του κ. Βαρδινογιάννη επιθυμεί να λάβει ο ίδιος την επιμέλεια των παιδιών και να μεταβούν αυτά στην Αμερική. Γι’ άλλη μία φορά, υποστήριξε τις αιτήσεις για χρήση ουσιών και αλκοόλ από την κυρία Αλιμόνου, ζητώντας τη διενέργεια εξέτασης από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, ενώ ο μάρτυράς του κατέθεσε πως η κυρία Αλιμόνου αφήνει τα παιδιά κλειδωμένα στο σπίτι για να πηγαίνει ταξίδια.

Από την άλλη, το μοντέλο και ηθοποιός υποστήριξε ότι η επιμέλεια των παιδιών θα πρέπει να παραμείνει στην ίδια και να διαμείνουν στην πατρίδα τους με την ευρύτερη οικογένειά τους.

Απέρριψε το αίτημα της εξέτασης που ζητά ο κ. Βαρδινογιάννης, δηλώνοντας ότι έχει επιβληθεί σε εξετάσεις σε τρία πανεπιστημιακά κέντρα του εξωτερικού ήδη από τη στιγμή που πληροφορήθηκε την κατηγορία που της προσάπτει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα άλλο θέμα που τέθηκε είναι οι συναντήσεις του πατέρα να λαμβάνουν χώρα μόνο στην Ελλάδα, εξαιτίας του φόβου της μητέρας τους να αποσπαστούν από την ίδια για να πάνε να μείνουν στην Αμερική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.