Eιδικός μιλά: Tι έκρυβε η κίνηση του Μπραντ Πιτ όταν συνάντησε την Τζένιφερ Άνιστον; (φωτο)

Eιδικός μιλά: Tι έκρυβε η κίνηση του Μπραντ Πιτ όταν συνάντησε την Τζένιφερ Άνιστον; (φωτο)

Κι όμως έγινε και αυτό! Ειδικός στην γλώσσα του σώματος ανέλυσε την στάση του Μπραντ Πιτ όταν συνάντησε την Τζένιφερ Άνιστον στα παρασκήνια των βραβείων SAG και συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Σύμφωνα με τον ειδικό, Μάικ Κάρτερ, ο Μπραντ Πιτ αλλά και η Τζένιφερ Άνιστον εξέπεμπαν απίστευτη σεξουαλικότητα στην συνάντησή τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο ο Πιτ την ώρα που συνάντησε την Άνιστον κρατούσε το βραβείο που μόλις είχε παραλάβει για την ερμηνεία του στο «Μια φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ» με έναν… «φαλλικό» τρόπο!

https://www.instagram.com/p/B7hprRqhRZ6/?utm_source=ig_embed

Το κρατούσε όπως εξήγησε χαμηλά στο πλάι του σώματός του με το κεφάλι του αγαλματίδιου να δείχνει προς την Τζένιφερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την συνάντηση και όσα έγιναν σε αυτήν, έχουν φουντώσει οι φήμες για επανένωση του ζευγαριού που χώρισε το 2005. Το κλίμα ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από θερμό και σύμφωνα πάντα με τον ειδικό, η κίνηση του Μπραντ Πιτ να πιάσει την Άνιστον από τον καρπό έδειχνε ότι δεν ήθελε να την αφήσει να φύγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.