ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Jessica Simpson: «Κόντεψα να πεθάνω από το αλκοόλ και τα χάπια» (φωτο)

Jessica Simpson: «Κόντεψα να πεθάνω από το αλκοόλ και τα χάπια» (φωτο)

Mε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Jessica Simpson αποκάλυψε ότι παραλίγο να σκοτώσει τον εαυτό της από την κατάχρηση αλκοόλ και χαπιών! Η 39χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια αποκάλυψε άγνωστες και σκοτεινές πτυχές του εαυτού της, μιλώντας ανοιχτά για την εξάρτηση στο ποτό και στα χάπια για πολλά χρόνια!

Η Jessica, αποκάλυψε στο περιοδικό ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν 19 ετών. Mε αφορμή το αυτοβιογραφικό βιβλίο που έγραψε με τίτλο «Open book» η γοητευτική καλλιτέχνιδα, αποκάλυψε ότι η κακοποίησή της σε νεαρή ηλικία την οδήγησε στο ποτό και στα χάπια. Μάλιστα, έκανε κατάχρηση σε τέτοιο σημείο που ο γιατρός της, της είπε πως η ζωή της κινδυνεύει και ότι αν συνεχίσει έτσι θα πεθάνει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.