ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Πωλίνα Απέργη αποκαλύπτει για τον ξυλοδαρμό που υπέστη ενώ τραγουδούσε στην πίστα – «Με χτύπησε βάναυσα» (βίντεο)

Η Πωλίνα Απέργη αποκαλύπτει για τον ξυλοδαρμό που υπέστη ενώ τραγουδούσε στην πίστα – «Με χτύπησε βάναυσα» (βίντεο)

Η τραγουδίστρια Πωλίνα Απέργη που πριν λίγες μέρες έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες της εφημερίδες καθώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από θαμώνα, μίλησε στα “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη για το περιστατικό βίας περιγράφοντας το για πρώτη φορά.

Συγκινημένη μίλησε για τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του παιδιού της. Αναφέρθηκε στην ανύπαρκτη σχέση με τους γονείς της που την οδήγησαν να μεγαλώσει ουσιαστικά μόνη, αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να μεγαλώσει τον μόλις επτά χρονών γιο της.

Δείτε όσα είπε η Πωλίνα Απέργη…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


«Θαμώνας στο μαγαζί που τραγουδούσα με χτύπησε βάναυσα. Είμαι μια μητέρα μόνη και φοβήθηκα να δώσω έκταση στο περιστατικό. Η ζωή μου είναι ένα κακό μυθιστόρημα. Η μητέρα μου μας παράτησε όταν ήμουν πολύ μικρή. Στην εφηβεία έμαθα ότι η μητέρα μου ζει και επαναστάτησα. Στα 19 μου τη συνάντησα για πρώτη φορά», είπε, μεταξύ άλλων, η Πωλίνα Απέργη.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.