ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ο Ozzy έχει Πάρκινσον γιατί έπεσε σε δεξαμενή με κοκαΐνη»

«Ο Ozzy έχει Πάρκινσον γιατί έπεσε σε δεξαμενή με κοκαΐνη»

To σχόλιο του Ντάνι Μπέικερ που προκάλεσε την οργή εκατοντάδων θαυμαστών του Ozzy.

Κόντρα ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ του ραδιοφωνικού παραγωγού Ντάνι Μπέικερ και των θαυμαστών του Όζι Όσμπορν.

Σχολιάζοντας στο Twitter τη δήλωση που έκανε ο Ozzy για την ασθένειά του, ο Μπέικερ άφησε να εννοηθεί ότι αυτή προκλήθηκε από τη μακροχρόνια χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Ozzy, σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε μαζί με τη σύζυγό του Σάρον, παραδέχτηκε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, ύστερα από την πτώση από σκάλα που είχε πριν από έναν χρόνο και η οποία τον οδήγησε στο χειρουργείο, ενώ από τότε ακολουθεί αυστηρή φαρμακευτική αγωγή για τον έλεγχο του νευρικού του συστήματος.

Είπε πως δεν μπορεί να κρύψει τα προβλήματα υγείας του, που τον ανάγκασαν να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία του το 2019, από τους θαυμαστές του και δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος, ότι πέρασε τον πιο «άθλιο χρόνο της ζωής του».

Ο Ντάνι αποφάσισε να γράψει ένα «απάνθρωπο» σχόλιο για τον Ozzy, το οποίο και έβαλε… φωτιά στη διαδικτυακή κοινότητα, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν τον ραδιοφωνικό παραγωγό «κακοήθη» και «καθόλου αστείο».

Το σχόλιο αυτό ήταν που προκάλεσε την οργή εκατοντάδων θαυμαστών του Ozzy εναντίον του Μπέικερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντάνι κάνει ένα κακεντρεχές σχόλιο. Πριν από έναν χρόνο είχε απολυθεί από το BBC όταν τουίταρε μία φωτογραφία με δύο ευγενείς και έναν χιμπατζή να φεύγουν από το νοσοκομείο μετά τη γέννηση του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν γράφοντας: «Το βασιλικό μωρό βγαίνει από το νοσοκομείο». Τότε ζήτησε συγγνώμη για την «αδιανόητα ανόητη φωτογραφία», όπως ο ίδιος έγραψε.

«Δεν είμαι άπονος για έναν πραγματικό ήρωα, αλλά όταν ο Όζι Όσμπορν λέει ότι πάσχει από “ήπια μορφή Πάρκινσον” μετά από μία πτώση που είχε… Σκέφτομαι ότι πρέπει να ήταν όταν έπεσε σε δεξαμενή με κοκαΐνη το 1972 και δεν βγήκε ξανά για 35 χρόνια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.