ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους άδικα και ξαφνικά σε ατυχήματα (φωτο)

Διάσημοι που έχασαν τη ζωή τους άδικα και ξαφνικά σε ατυχήματα (φωτο)

Η είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη του NBA, Κόμπι Μπράιαντ, γέμισε με θλίψη τον κόσμο. Ταυτόχρονα όμως έφερε στον μυαλό των ανθρώπων και το τέλος άλλων αγαπημένων διάσημων προσώπων, οι οποίοι έμελλε να χάσουν τη ζωή τους σε ατυχήματα.

Paul Walker

https://www.instagram.com/p/B40NWVRhpDN/?utm_source=ig_embed

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε και ο διάσημος ηθοποιός, Paul Walker γνωστός από τις ταινίες «Fast and Furious» σε ηλικία 40 ετών. Ο Paul Walker ήταν συνοδηγός με οδηγό τον Roger Rojas και το αυτοκίνητό του προσέκρουσε με ιλίγγιώδη ταχύτητα σε μία κολώνα, με αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες και να ανασυρθούν και οι δύο νεκροί.

Το δυστύχημα έγινε στις 30 Νοεμβρίου 2013.

Πριγκίπισσα Dianna

https://www.instagram.com/p/B7pbm_0HcRw/?utm_source=ig_embed

Ολόκληρος ο πλανήτης είχε συγκλονιστεί όταν πέθανε η πριγκίπισσα, Νταϊάνα σε τροχαίο δυστύχημα στις 31 Αυγούστου 1997, μετά από ένα άγριο κυνηγητό της ίδιας και του Αλ Φαγέντ από παπαράτσι.

Το αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες προσκρούει με σφοδρότητα στο τούνελ Πλας ντε Άλμα στο Παρίσι, όπου η πριγκίπισσα Νταϊάνα ανασύρεται βαριά τραυματισμένη, αλλά δυστυχώς καταλήγει κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Ayrton Senna

https://www.instagram.com/p/Bs_b3I4Bgon/?utm_source=ig_embed

Ακόμη και μέχρι σήμερα θεωρείται αξεπέραστος πιλότος της Φόρμουλα 1. Ο Βραζιλιάνος Αιρτον Σένα αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε όσο κανείς. Έφυγε πολύ νωρίς, στον κολοφώνα της δόξας του, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ήταν πρωτομαγιά του 1994, και όλα ήταν έτοιμα για το Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο στην πίστα της Ίμολα. Στην πρώτη θέση της εκκίνησης, για τρίτη συνεχόμενη φορά εκείνη την χρονιά, ήταν ο Σένα. Στον έβδομο γύρο, στην στροφή Tamburello, για αδιευκρίνιστους μέχρι σήμερα λόγους, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του και έπεσε στον τοίχο. Δύο ώρες αργότερα, ο Σένα έφυγε από την ζωή.

Η σύντροφος του Σένα, η Αντριάνα, εκμυστηρεύτηκε ότι μετά το θανατηφόρο ατύχημα του Ρόλαντ Ράτζενμπεργκερ είχε δει τον Άιρτον να κλαίει και να παρακαλάει να αναβληθεί ο αγώνας, έχοντας ένα παράξενο κακό προαίσθημα. Παρόλα αυτά, όμως, ο αγώνας έγινε κανονικά.

Grace Kelly

https://www.instagram.com/p/B6q97AlHXMj/?utm_source=ig_embed

Στις 18 Σεπτεμβρίου 1982 ο πλανήτης αποχαιρετούσε την πριγκίπισσα του Μονακό, Γκρέις Κέλι, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Η πριγκίπισσα επέστρεφε στο εξοχικό της βασιλικής οικογένειας, όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να πέσει το αυτοκίνητο στο γκρεμό. Ανασύρθηκε σε κωματώδη κατάσταση και υποστηριζόταν με μηχανήματα λόγω της σοβαρής εγκεφαλικής βλάβης που είχε υποστεί. Η οικογένειά της αποφάσισε να την αποσυνδέσει από το μηχάνημα πέντε ημέρες μετά το τροχαίο δυστύχημα.

Aaliyah

https://www.instagram.com/p/B7zetpLBeat/?utm_source=ig_embed

Στις 25 Αυγούστου του 2001, η Aaliyah και διάφορα μέλη της δισκογραφικής εταιρείας επιβιβάστηκαν σε ένα δίδυμο κινητήρων Cessna 402 Β στο Μαρς Χάρμπουρ, στις Μπαχάμες με προορισμό τη Φλόριντα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του μουσικού βίντεο για το Rock the Boat.

Η πτήση της ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη ημέρα, αλλά αφού τα γυρίσματα τελείωσαν νωρίτερα, η Aaliyah και η συνοδεία της ήθελαν να επιστρέψουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έτσι πήραν την απόφαση να φύγουν αμέσως. Ενάντια στις συμβουλές των χειριστών αποσκευών και του πιλότου, όλος ο εξοπλισμός του βίντεο κλιπ φορτώθηκε στο αεροπλάνο.

Το γκρουπ δεν γνώριζε ότι το αεροπλάνο δεν ήταν σε θέση να κρατήσει το σύνολο του εξοπλισμού του Cessna 404 που είχαν αρχικά πετάξει. Ως εκ τούτου, το αεροσκάφος υπερέβαινε το σύνηθες βάρος που προβλέπεται από την Cessna.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση, περίπου 200 πόδια (60 μ.) από το διάδρομο.Η Aaliyah, ο πιλότος, οι κομμωτές, ο σωματοφύλακας, ο παραγωγός, o στιλίστας και οι υπάλληλοι της Blackground Records, Keith Wallace και Gina Smith, σκοτώθηκαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.