ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κάτια Ζυγούλη: Φτιάχνει στον Αποστόλη Ρουβά… μακαρόνια με κιμά! (βίντεο)

Κάτια Ζυγούλη: Φτιάχνει στον Αποστόλη Ρουβά… μακαρόνια με κιμά! (βίντεο)

Στον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη, μαγείρεψε μακαρόνια με κιμά η Κάτια Ζυγούλη, κάνοντας μας να αναπολήσουμε το γνωστό τραγούδι. Όπως θα δείτε στο βίντεο η Κάτια αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με κριτές τα παιδιά της.

Στο νέο βίντεο της Κάτιας Ζυγούλη στο Youtube βλέπουμε τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Η Κάτια Ζυγούλη αποφάσισε να κάνει έναν διαγωνισμό μαγειρικής με τον Αποστόλη και κριτές τα παιδιά της. Κατιά Ζυγούλη και Αποστόλης Ρουβάς μπήκαν στην κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και μαγείρεψαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, μακαρόνια με κιμά. Στο τέλος τα παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη αποφάσισαν ποιο πιάτο τους άρεσε περισσότερο.

Η Κάτια Ζυγούλη μαγείρεψε με τον «μαμαδίστικο» τρόπο όπως σημείωσε η ίδια και ο αδελφός του Σάκη Ρουβά είχε ένα πλεονέκτημα καθώς σπουδάζει σεφ. Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία να ανεβάζει βίντεο στο κανάλι της στο youtube «Katia’s stories» , στιγμές από την καθημερινότητά της και έχει αποκτήσει πολλούς οπαδούς.

Αυτός που τελικά κέρδισε το «μακαρόνια με κιμά Challenge» ήταν ο Αποστόλης καθώς και τα τρία παιδιά της Κάτιας Ζυγούλη επέλεξαν το δικό του πιάτο ως το πιο γευστικό, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι το έχει φτιάξει εκείνος.

Η Κάτια Ζυγούλη ξαφνιάστηκε με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και με χιούμορ σχολίασε «παραιτούμαι» βγάζοντας την ποδιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.